Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Какви методи за теглене поддържа Bwin (+всички факти за изтеглянето)

Bwin методи за теглене

Влез в Bwin

В днешно време когато спечелите фиш не трябва да ходите до местния букмейкър, за да му покажете квитанцията си и той съответно да ви изплати парите. Днес всъщност не трябва да се прави абсолютно нищо за отчитане на печалбите от залозите, защото софтуерните инструменти на онлайн букмейкърите автоматично определят залозите като печеливши или губещи. Вие трябва да се включите едва когато се натрупат достатъчно печалби, за да направите теглене.

Ако ползвате Bwin букмейкър, ще избирате от разнообразни начини за плащане, повечето от които се предлагат и за внасяне на пари в Bwin сметка. Тук ще научите възможните платежни средства за теглене и дали има нещо по-специфично около самата процедура.

Заявяване на теглене от Bwin сметка

Има три задължителни условия, за да имате право да заявите изтегляне от сметката си в австрийския сайт. И трите са повече от очевидни – трябва да имате регистрация в Bwin, трябва да сте направили Удостоверяване на самоличност в Bwin и, разбира се, трябва да имате достатъчно пари в сметката си, които да изтеглите.

Ако отговаряте на тези условия и имате желанието за теглене, при следващото ви логване в профила цъкнете на “Моята сметка“, откъдето можете да правите всякакви действия, свързани с акаунта ви. Една от множеството опции е “Плащания“, а след това вече ще намерите и заветната страница “Тегления“. Едва тогава ще видите предлаганите методи за разплащане, но с тях ще ви запознаем и ние в следващите редове.

Какви начини за теглене предлага Bwin?

Букмейкърът Bwin е свързан с различни платформи, така че клиентите да не са ограничени до само една или две възможности за изтегляне. В общи линии няма съществено значение коя опция ще изберете от гледна точка на удобство и изгодност, но все пак всеки вариант си има някакви специфики, с които сега ще станете наясно.

На първо място се предлагат трите най-популярни вида дебитни и кредитни карти + преводите директно към банкова сметка. При тях няма такса, но се чака между 2-5 дни.

След това идват онлайн платформите Skrill и Neteller. При тях е точно обратното – има такса от 4,90 процента, но за сметка на това парите пристигат за максимум един ден, а обикновено само за няколко минути. Специфично конкретно за Skrill е, че е задължително да сте направили депозит със същия метод в последните 6 месеца, за да можете да изтеглите пари в тази посока.

Минималните и максималните суми не са зависими от разплащателния метод – те са винаги съответно 20 и 17 500 лева.

Обобщение

Щом сте стигнали до тук, това означава, че вече имате в главата си пълната информация за заявките за теглене в букмейкърската къща Bwin. Няма да е честно спрямо други букмейкъри, ако кажем, че тя има много варианти за плащане на печалбите, тъй като в други букита има в пъти повече опции. Можем само да се надяваме поне едно от представените платежни средства да ви бъде удобно, за да можете да се наслаждавате на играта в Bwin и печалбите от оператора. Плюс за букмейкъра е, че тегленията се правят бързо на проста платформа, а и че минимумът за теглене не е по-висок от минимумът за депозит, както е обикновено при много букмейкъри.