Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Betfair лимитиране на играчи – Причини и предпазни мерки

Betfair лимитиране на играчи

Влезте в Бетфеър

Въпреки че понастоящем нямаме данни Betfair на практика да налага лимити на игрални сметки, това на теория е възможно във всеки един букмейкър, ако не следвате правилата и условията на компанията. В статията ще разгледаме няколко сценария, при които операторът може да се намеси и да сложи таван на максималния ви залог.

При какви случаи е възможно Betfair да ограничи сметката ви?

Налагането на ограничение на залозите би се направило, ако грубо погазите правилата на компанията. Например, ако използвате няколко профила и служителите на компанията разберат за тази неправомерна дейност. Друга вероятност е в случай на опити за манипулиране на пазарите с цел лична изгода. Пак повтаряме обаче, че не сме срещали жалби на играчи за лимитиране, когато те са просто успешни и печеливши типстъри.

Друг сценарий е ако твърде често искате да правите Теглене от Betfair. Разбира се, тегленията ви няма да бъдат спряни или ограничени, те ще се изплащат чинно от оператора, но той може да ограничи косвено вашите заявки като просто ограничи залозите ви.

Какво можем да направим, за да избегнем риска от лимитиране?

От всички замесени, най-малка полза от лимитирането на играчите има самата компания, но все пак при сериозни злоупотреби тя няма да се посвени да вземе мерки. Ние обаче ще ви помогнем да избегнете и минималния риск, който съществува, с няколко полезни напътствия.

  • 1. Ако успеете да откриете някой пропуск в системата, който ви носи гарантирани печалби, опитайте се да не биете на очи. Това може да стане като залагате на разнообразни събития и, заедно със залозите от вашата Betfair система, пускайте понякога и някой регулярен залог, какъвто правят всички играчи – например, за мач от голямо футболно първенство. Също така, дори и стратегията ви да подсказва залог за точно определена сума до стотинка, гледайте да закръглявате залозите си, защото честите фишове за суми от сорта на 12,45 лв. и 8,71 лв. няма как да не бият на очи.
  • 2. Не искайте твърде често от букмейкъра да ви изплаща печалбите. Най-добрият вариант е да почакате тяхното натрупване и тогава да преминете към заявка за теглене.
  • 3. Винаги се съобразявайте с правилата и не ги нарушавайте. Това е най-простият съвет, но и същевременно най-важният съвет.

Видове лимити в Бетфеър

Бетфеър може да ви наложи стандартни за индустрията лимити, които не се ограничават само до лимитите на залозите, при които не ви се позволява да залагате повече от определена сума. Например, компанията може да блокира за вашия профил дадени функции като своята Betfair функция Acca Edge. Също така, тя може да увеличи времето за приемане на вашите залози от стандартните няколко секунди до половин или цяла минута.

Обобщение

Ако не правите нищо нередно, няма дори и да се замисляте върху разглеждания в статията проблем. Залагайте регламентирано, не се забърквайте в неприятности и лимитирането ще остане далечна тема за вас.