Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Празнувайте рождения си ден със специален бонус от 1xBet!

Рожден ден с 1xBet

Достъп до 1xbet

Хората са свикнали да бъдат под светлината на прожекторите на своя рожден ден. Семейство, приятели и колеги се опитват да ви зарадват с добри пожелания и подаръци. Настроението се вдига и си мислите, че денят не може да стане по-добър.

Но, ако обичате да се наслаждавате на спортни залози, можете да получите още един букмейкър, който идва специално от букмейкърската къща 1xBet. Тази компания, която редовно зарадва играчите с атрактивни бонус програми и нови промоционални оферти, винаги е търсила индивидуалния подход към играчите с различни свои програми като VIP Cashback на 1хбет и бе един от първите букмейкъри, които имаха специално индивидуално предложение за рождения ден на всеки свой играч – да направи безплатен залог на “неговия“ ден.

Вие ще имате право да поставите залог без да рискувате нищо на този знаменателен ден. Всеки играч получава на деня, в който се е родил, СМС съобщение под формата на промо код, а също така ще бъде известен за тази възможност в своята страница “Личен профил“ в букмейкърския уебсайт. Полученият на мобилния телефон промоционален код трябва да се използва в раздела “Promo“.

Имайте предвид, че ще имате 24 часа да използвате безплатния си залог – той е предвиден да ви зарадва именно на рождения ден, а не да го пазите за по-късно.

Важно условие е персоналният ви акаунт за залози в букмейкъра да е създаден поне един месец преди датата на раждане. Букмейкърът е въвел това ограничение, за да избегне измамници и хора, които се регистрират просто заради безплатния залог.

За да получите бонуса, също така трябва и да се сте попълнили личните си данни към личния профил – естествено, ако не сте изпратили датата си на раждане, компанията няма как да знае на коя дата сте се родили. Освен това, възможно е бонусът ви да бъде отказан, ако не сте направили 1xbet verification.

Размерът на този безплатен залог не е фиксиран – той де определя от администрацията на букмейкърската кантора и зависи от времето, което е прекарал човекът като клиент на 1xBet, както и от неговата активност и общата сума на парите, които е заложил в този сайт.

И така, в обобщение, ето стъпките за участие в промоцията.

  • 1. Попълнете бланката за Присъединяване към 1xBet, ако все още нямате бетинг акаунт.
  • 2. Попълнете личните си данни и верифицирайте своя профил един месец преди рождения си ден.
  • 3. Изчакайте получаването на СМС на рождения си ден, включващ промоционален код.
  • 4. Използвайте кода в страницата “Promo“.
  • 5. Поставете безплатния залог до 24 часа след получаването му.
  • 6. Насладете се на печалбата!