Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Верификация в Winbet – Проверка на идентичността (KYC)

Верификация в Winbet – Проверка на идентичността (KYC)

ВАЖНО! Winbet е букмейкъра с най-ниска оценка според нашите потребители!

Директен линк за Winbet

В тази статия ще разгледаме една от двете най-важни стъпки около вашия профил в букмейкъра Winbet. Първата от тях по хронологичен ред е откриването на сметка (Ако не сте преминали през тази стъпка, препоръчваме ви да прочетете първо Как да се регистрирам в Уинбет?), а втората е верифицирането на регистрирания профил.

Защо Winbet прави верификация на новите профили?

Тази процедура служи като форма на проверка за букмейкърската къща спрямо новосъздадените акаунти и цели да гарантира, че новият клиент не е излъгал за личните си данни при попълване на формулярът за регистрация. Така например, ако се открият акаунти на непълнолетни играчи, които по закон нямат право да залагат на хазартни игри, техните акаунти ще бъдат затворени.

Верифицирането не е по желание, а задължително условие за всеки, който желае да бъде част от Winbet. Това не е просто приумица конкретно към този букмейкър, а регулаторно изискване към всички лицензирани букмейкъри от страна на държавата.

С какви документи се верифицира идентичността в Winbet?

Няколко са позволените документи, с които можете да потвърдите своята самоличност.

Повечето играчи използват за тази цел своята лична карта, тъй като обикновено тя им е под ръка заради изискването тя да се носи навсякъде от българските граждани.

Освен това, шофьорите сред вас могат да използват и своето свидетелство за управление на МПС, а като вариант остава и международния паспорт, но в този случай само ще се затрудните, защото след това от компанията ще поискат допълнително да верифицирате своя адрес чрез друг документ.

Който и вид личен документ да изберете трябва да направите снимки с достатъчно добро качество, за да бъдат данните в документа четими, или направо да му направите цветно копие. Също така, трябва да представите снимки или копия на всички страни на документа.

Допълнителна верификация може да бъде необходима при депозит с дебитна или кредитна карта, когато може да ви бъде поискано копие от самата пластика. За да сте спокойни за парите си, можете да закриете областта с номера на картата, така че видими да останат само последните 4 цифри, както и да закриете целия 3-цифрен CVV код на гърба на картата.

Методи за изпращане на документите за верификация в Winbet

Чрез 3 различни метода можете да изпратите избрания документ(и). Който и метод да приложите, документите ви без съмнение ще бъдат прегледани, но има разлика във времето, в което ще се случи това. При всички случаи ще получите потвърждение за верификацията на своята лична е-поща. Методите са:

  • През чата на живо – Отворете Чат на живо в Winbet, за да влезете в директен контакт с лице на букмейкърската къща. Напишете като съобщение желанието си да преминете през потвърждението на личността и оттам инициативата ще бъде поета от служителя на букмейкъра, който ще ви каже какво трябва да направите. Повечето букита не позволяват верификация чрез своя live chat, но този български букмейкър може да си позволи това, защото неговият чат има функция за изпращане на файлове. Това е доказано методът, при който верификацията става най-бързо.
  • През сайта – В сайта има специална страница, която служи само за качване на документи. Тя е част от раздела за обслужване на профила, където има категория “Документи“.
  • През имейл – Операторът е оставил и имейл адрес ([email protected]), на който също могат да се изпращат документи за идентификация. Добре е да отбележите в темата на съобщението за какво е това писмо, за да бъде разгледано то с приоритет. Не забравяйте да впишете и своето потребителско име в букмейкъра, за да разберат по-бързо служителите кой по-точно профил трябва да верифицират.

Обобщение

Стига да следвате насоките на букмейкъра и на нашето ръководство тук, потвърждаването на самоличността няма да ви се стори никак трудна задача. След това потвърждаване вече ще можете и да правите Уинбет теглене на пари без никакви притеснения.