Вземи 200 лева бонус от Efbet

Залози на Живо в Efbet – 24/7 залози с високи коефициенти

Залози на Живо в Efbet

Ефбет залози на живо
Eдин от най-важните етапи в еволюцията на спортните залози е създаването на залозите на живо в началото на XXI век. Оттогава до момента известността на тази услуга не е намаляла ни най-малко, напротив – постепенно се увеличава във времето и тенденциите са популярността им да продължава да нараства. В България, залози на живо има във всички букмейкъри в различно ниво на развитие, а един от тези букита е Efbet. Онлайн платформата на „БроБет Лимитед“ притежава иновативен лайв раздел, отличаващ се с няколко открояващи се характерни особености, които ще анализираме в това ревю, описвайки плюсовете и минусите на in-play залозите в българския сайт.

Секция за Залози на Живо в Ефбет

Залози в течението на спортните събития можете да правите, след като влезете в раздел “На Живо“, за който има линкове на няколко места из сайта, включително и в централното меню. С отварянето на този раздел ще отворите всички играещи се сега събития от света на спорта, които се покриват от лайв бетинг продукта на букмейкъра.

Разделът предлага три главни сектора. В лявата му част е менюто с мачовете. Там са подредени във вертикален ред по спортове всички двубои в момента. В общия случай, в горната част на менюто стоят мачовете от футбола, следвани от спортовете тенис, баскетбол и т.н. Най-горе в менюто има и два бутона. Бутонът от ляво е за зареждане на всички мачове, като в самия бутон се показва колко са те, а с натискането на съседния бутон ще заредите в менюто само двубоите, за които има осигурено Видео на живо в Efbet. За да видите маркетите за даден двубой, трябва да натиснете на него от въпросното меню и ще видите подробностите за него в средата на страницата. В дясно пък е мястото, отредено за лайв стриймингите и електронният талон.

Как изглежда страницата на някой мач в Efbet На Живо?

След като сте си харесали мач и сте го маркирали от менюто, в средата ще видите както подробности за течението на двубоя, така и информация за маркетите и прилежащите коефициенти за него.

На първо място ще видите малко основна информация за срещата, която е различна според спорта. При футболните двубои, например, се показва информация за броя на головете до момента, броя на картоните и броя на корнерите. При тениса пък се показва резултата от всеки сет и резултата в текущия гейм. За събитията от спортове, които се играят на време (футбол, баскетбол, хокей на лед и т.н.), винаги се показва и текущата минута на двубоя.

Под най-важните данни за спортния мач започва списъкът с пазарите, на които можете да заложите парите си. Те са много разнородни и се различават според вида спорт. Едни от най-динамичните залози са тези на двубои от тенис турнири, където може да залагате за победителя във всяка следваща точка и точен резултат в следващия гейм. Футболните фенове също имат пред себе си много варианти за залог, в това число кой отбор или футболист ще отбележи следващото попадение, до коя минута ще падне то и т.н. Масивът от пазари е огромен и няма как да споменем всички, затова ви съветваме да отворите раздела в букмейкъра, да заредите някой мач от предпочитан от вас спорт и сами да проверите какво се предлага.

Какви са коефициентите в Efbet На Живо?

Обобщено накратко, коефициентите за in-play залози в Efbet са на върхово ниво, както е и при предварителните залози преди старта на събитията. Брандът разчита на добрите си ставки като основно свое оръжие още от започването на работа преди повече от 10 години и с това оръжие наистина успя да привлече голяма фенска маса. Това е вярно на 100% особено за пазарите с най-голям оборот като Over/Under или Победител. При проверката ни на някои по-рядко залагани маркети обаче трябва да отбележим, че не винаги коефициентите на българския букмейкър са били най-високите възможни.

Плюсове и минуси на Efbet Live Betting

Както всяко друго нещо на света, и Efbet Live Betting платформата си има и плюсове, и минуси.

Плюсове

  • Можем да залагаме на дълъг списък от мачове в голяма палитра от спортове
  • Ставките за топ маркетите са сред най-добрите в България
  • Винаги, когато един коефициент бъде променен, получаваме информация за това със стрелки
  • Част от двубоите се излъчват на живо
  • Можем да проверим програмата за мачовете в раздела за 7 дни напред
  • Можем да използваме Ефбет бонус оферта до 100 лв. при залозите на живо
  • Платформата е изцяло mobile-friendly

Минуси

  • Не се предлагат изчерпателни статистики, а само данни за основните неща
  • Няма и лайв тракер функция, от която да следим какво става в настоящия момент на терена
  • Не можем да следим информацията и пазарите за няколко събития по едно и също време, както е в други сайтове

Обобщение

Въпреки няколкото недостатъка на Efbet На Живо спрямо други букмейкъри, услугата продължава да бъде на едно много високо равнище и продължава да е изборът на хиляди играчи за своите лайв залози. Букмейкърът се старае да ни дава бетинг варианти за много спортове с добри коефициенти. Високите коефициенти при залаганията на живо в сайта може би са главната причина хората да ги избират, но със сигурност това не е единствената причина.