Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Winbet Електронни спортове: CS:GO, DOTA 2, LoL, Starcraft и още

Winbet Електронни спортове

ВАЖНО! Winbet е букмейкъра с най-ниска оценка според нашите потребители!

Вход в Winbet

Въпреки многото нови функции на букмейкърските къщи, спортните залози все още се разглеждат като област, в която властват традициите. От десетилетия насам те се преобладават от хора, които искат да залагат на футболни мачове, а малко по-назад, но със стабилни позиции, остават залозите на други популярни спортове като тенис и баскетбол.

Електронните спортове обаче успяха да пречупят статуквото и да променят нагласите на хората, появявайки се от нищото преди няколко години. Те еволюират много бързо и вече гонят по известност големите традиционни игри. Esports пазарите станаха част от почти всяко буки, а в България Winbet е едно от най-добрите места за техните фенове.

Къде са е-спортовете в програмата на Winbet?

Електронните спортове се приемат с уважение и са поставени наравно с традиционните видове спорт в едноименната секция на сайта. Ще видите менюто със спортните игри, където има и категория “Е-Спортове“. Кликът върху категорията ви дава информация за това турнири от кои електронни игри са компонент от цялостната спортна програма на Winbet.

Видове електронни спортове в Winbet

Когато ние тествахме този продукт на родния букмейкър, видяхме общо 5 игри:

  • Дота
  • Еспорт Оувъруоч
  • Кънтър-Страйк
  • Лийг оф Леджендс
  • СтарКрафт

Това са добре известни заглавия за геймърите, а и не само. Най-изумени останахме от това колко много турнири и мачове има от тези esports в Уинбет. Показателен е фактът, че броят на събитията в електронните спортове, когато правим ревюто, е на трето място сред всички други спортове, като се изпреварва единствено от Winbet Тенис коефициенти и Winbet Футбол коефициенти.

Esports маркети в Уинбет

Пазарите не са унифицирани и са съобразени спрямо вида е-спорт, но винаги има маркет за победителя в играта. Много от пазарите са подобни на тези в конвенционалните спортове – в това число имаме азиатски хендикап и залози за броя на рундовете, точките или каквото друго е съществено за играта. Когато си говорим за турнири, в тях винаги има и шампион, за който също може да се залага. Такива пазари са рядко достъпни за клиентите на други оператори, така трябва да отправим заслужени похвали за тях.

На живо залози на е-спортове в Winbet

Естествено е играчите да проучват и възможностите за лайв залози на любимия си спорт, в случая електронни спортове, затова ще ви дадем информация и в тази посока. Накратко можем да обобщим, че могат да бъдат намерени е-спорт мачове за залагания в реално време, но не разчитайте, че по всяко време ще намирате срещи, както е при залози на тенис или Футбол в Уинбет на Живо. Чисто и просто все още няма толкова много турнири на високо ниво по света, че да се поддържа плътна денонощна програма.

Обобщение

Нашият опит с електронните спортове в този и други букмейкърски къщи в нашата страна ни позволява да поставим достойна оценка на Уинбет е-спортове. Трейдърите на компанията работят върху качването на разнообразни пазари за максимално много турнири от елита на тази индустрия. Включвайки и традиционно добрите коефициенти за този букмейкър, трудно можем да искаме нещо много в повече.