Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bwin Кеш Аут опция: Уреждайте залозите си преди края на срещите!

Bwin Кеш Аут

Затвори залог Bwin

“Пълен контрол върху играта“ – така Bwin рекламира функцията си за затваряне на залози, с която можете да заключите сигурна печалба или да избегнете пълната загуба в случай на негативно развитие на залога. В тази статия ще ви обясним концепцията на тази функция и ще ви покажем как работи тя в австрийския букмейкър.

Обяснение на Bwin Кеш Аут

Най-лесният начин да обясним естеството на тази функция е с един кратък пример. Да речем, че сте направили фиш за 10 лв. в раздела за Bwin Баскетболни залози в полза на Олимпиакос срещу Барселона при 4.00 коефициент. Олимпиакос повежда в резултата и след първата четвъртина букмейкърът ви предлага да “откупи“ фиша.

Сумата за откупуване зависи от оставащото време до края на мача и, разбира се, развоя на двубоя. Тоест, колкото е по-голяма разликата в полза на Олимпиакос, толкова по-добра ще е печалбата. Освен това, при една и съща разлика в точките бихте взели повече пари, ако действието се развиваше след третата четвърт, защото тогава Барселона щеше да има по-малко време за обрат.

Кеш Аут в Bwin може да работи в обратната посока. Ако Олимпиакос вече губи в резултата след първата четвърт, можете да избегнете тоталната загуба и да вземете малка сума (по-малка от залога на фиша). Е, със сигурност би ви било много яд, ако впоследствие вашият тим вземе да обърне.

Има ли Кеш Аут на живо в Bwin?

Да, можете да използвате функцията в единични и множествени залози и по време на мачовете. Опцията е особено полезна когато гледате мача директно по телевизията или чрез Bwin Live Streaming функцията.

Можем ли да затваряме залозите си от бонуси?

Не, ако сте взели Бонус безплатен залог до 100 лв. на Bwin или друга промоция на оператора, нямате право да затваряте безплатния си залог. Забрани за затваряне има и при някои други видове залози, включително: залози в система и залози на пазарите, част от промоцията Bwin Бонус увеличени коефициенти.

Как по-точно може да се използва функцията?

На първо място, ако става въпрос за пре-мач залог, трябва да натиснете едноименния таб при фиша за съставяне на залози.

При залози, направени На живо в Bwin, вместо това кликнете на “Моите залози“.

След това еднократно ще трябва да се съгласите с условията на офертата и да зачакате няколко секунди, за да бъде валидирано желанието ви за Кеш Аут.

Преди да затворите залога ще можете да се запознаете със сумата, която ви се предлага за затварянето. Ако залозите са оцветени в зелено, това означава, че кеш аутът ще ви изведе на печалба – тоест, сумата е по-голяма от заложените средства. Обратното ще важи, ако цветът е жълт.