Вземи 200 лева бонус от Efbet

Какви езикови версии има Efbet?

Efbet езикови версии и как да превключваме между тях?

Към сайта на Ефбет

Efbet e сред най-популярните букмейкъри не само у нас, но и в други страни от Европа. Брандът е добре познат на Стария континент със своите постоянни високи печалби и бонуси за бетинг, казино игри, Ефбет виртуални залози и лото оферти. За да могат играчите от различни страни да използват спокойно сайта, от компанията са създали негови версии на няколко езика. В този текст ще обсъдим кои са по-точно езиковите версии в Ефбет и как можем да сменим езика, на който да се показва съдържанието в сайта.

Към момента на написването на този текст Efbet има 5 версии на различни езици. Те са:

  • Български език
  • Английски език
  • Гръцки език
  • Турски език
  • Румънски език

Първите две версии – българската и английската – бяха двата езика, на които букмейкърът започна съществуването. Българският, защото естествено компанията е българска и българските клиенти са неин приоритет, и английският, защото това е интернационалният език, на който работят повечето букмейкъри в света.

След това бяха добавени гръцкият и турският език като част от експанзията на компанията на Балканския полуостров, а наскоро последен бе добавен и румънският език.

Предполага се през следващите години да бъдат внедрени и други езикови версии, тъй като все повече се увеличава броя на клиентите от други европейски държави.

Как се сменя език в Efbet?

Още при първото си отваряне на букмейкърския сайт ще видите 5 флага, които характеризират 5-те езика, на които са достъпни услугите на родния букмейкър. Ако натиснете върху някой флаг, текстът в сайта автоматично ще бъде променен и вече ще се показва според вашият избор. Само по този начин можете да променяте езика от страницата, която се отваря при първо влизане от даден потребител.

Във вътрешните страници (тоест, всички останали), езикът се сменя от падащото меню на лентата в зелен цвят най-горе на екрана ви. Там е изписан езикът, който в момента използвате, а при натискане върху него се появяват и останалите езици. Отново, след селектирането на някой друг език, всичкият текст в Ефбет ще започне да се показва на него.

По принцип, системата на букмейкъра е достатъчно напреднала, за да засече мястото, където се намирате, и да зареди езика, който се предполага, че ще ви е най-удобен. Например, влизайки в сайта с българско IP, всичко ще ви се показва на нашия роден език и по същия начин един клиент от Румъния ще вижда сайта по подразбиране на своя език. За страните, за които все още няма изградена специална езикова версия, по подразбиране се зарежда езиковата версия на английски.

Обобщение

Съществуването на няколко езика, с които може да се използва Efbet, демонстрира желанието на компанията за експанзия извън рамките на България. Целите й се разпростират много по-далеч от родината, което е добре и за нас, българските играчи, тъй като това означава, че компанията се стреми да достигне световно ниво на своите продукти. И бихме казали, че вече успява да го постигне.