Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Betfair верифициране на играч – Как се прави?

Betfair верифициране на играч

Посети сайта на Betfair

Да верифицираш профила си в Betfair означава компанията да провери коректността на изпратените при регистрацията данни и да се увери, че зад акаунта стои реален човек. Тази процедура е част от програмата “Know Your Client“. След като завършите процеса успешно, операторът ще ви върне достъпа до страницата за Теглене на пари от Betfair сметката ви, а ние сега ще изложим подробностите около този въпрос.

Срок за верифициране в Betfair

Принципно, срокът за извършване на Бетфеър верификация е 30 дни от регистрацията. Едва ли нещо ще се случи точно на 31-ия ден, но след като изминат тези 30 дни винаги ще сте под риск да ви бъде лимитиран достъпът до определени страници или функции. Заради това ви препоръчваме в удобен момент да отделите 2-3 минути и да свършите тази лесна работа, която се изразява просто в изпращане на копие или снимка от официален държавен документ.

Какво трябва да удостоверим, когато правим Бетфеър верификация?

Основните неща, които компанията иска да удостоверите, са вашите имена, вашите години (с оглед на това, че залозите са забранени за непълнолетни) и адресът ви. Тези данни могат да бъдат засвидетелствани като изпратите един от следните документи за верификация в Betfair:

  • За удостоверяване на името и възрастта ви, можете да изпратите официален документ като международен паспорт, свидетелство за управление на МПС или лична карта.
  • За удостоверяване на адреса си, можете да изпратите скорошна сметка (не по-стара от половин година) за комунална услуга, данъчна бележка или друго, на което присъства адреса ви.
  • Бетфаир може да поиска да удостовери дали депозирате с ваша дебитна или кредитна карта, като това ще стане като снимате картата си. За да не се притесняват клиентите от злоупотреби, на снимката трябва да се виждат само срока на валидност и последните 4 цифри от номера на картата.

Как да изпратим документите?

Най-лесно може да изпратите вашите копия на имейл адрес [email protected], а освен това можете да ползвате и менюто на “Моята сметка“, откъдето влизате в “Данни за сметката“ и от там в “Качване на документ“, но от тази страница качените файлове не трябва да надхвърлят 7 МБ, което може да е проблем за по-качествените снимки. Страницата предлага и поле за написване на текст, ако искате да уточните нещо на екипа, който ще преглежда файловете, а по същия начин и ако изпращате имейл можете да добавите текст.

Обобщение

Betfair верифицирането на лични данни осигурява честна игра и сигурност за всички заинтересовани страни. След успешния преглед на документите ви, компанията ще ви извести за завършването на процедурата по верификация, която се прави само веднъж в живота.