Вземи 200 лева бонус от Efbet

Опции за депозит в Efbet + обяснение на процеса

Опции за депозит в Efbet

Депозирай в Ефбет

За да бъдете активен член на даден букмейкър – тоест, да правите залози и да печелите пари – е абсолютно необходимо да имате депозит. Отдавна отмина времето на бездепозитните бонуси, които бяха популярни преди около десетина години, така че днес няма как да залагате без да депозирате. Така че, ако желаете да изкарвате пари от спортни залози или казино игри в Efbet, депозирайте и за секунди внесените средства ще се актуализират в игралния ви баланс и ще бъдат на разположение за залози.

За да знаете какво да очаквате, сега ще ви запознаем с разплащателните методи, достъпни за депозити. Те са до голяма степен подобни на на вариантите за теглене в Ефбет, с някои малки подробности. Също така, от статията ще научите как на практика се депозират средства в сайта. Следващите редове ще ви бъдат напълно достатъчни, за да захраните без проблеми сметката си. В случай, че въпреки следването на указанията ни не можете да завършите процедурата, значи трябва да потърсите помощ от отдел “Обслужване на клиенти“ в букмейкърската къща.

Какви методи за депозит предлага Efbet?

Разплащателните методи за депозит в Efbet са несъмнено достатъчно всеобхватни, за да можем да кажем, че сме получили пълен избор. Можем да платим както на ръка, така и през банката си или през системите за онлайн плащания, които се използват от милиони играчи по света.

Ето и кои са въпросните методи:

 • Банкова карта
 • Превод по банков път
 • EasyPay
 • Кештерминал
 • Neteller
 • Skrill
 • ecoPayz
 • ePay.bg

За да използвате един от последните четири метода, трябва да имате регистрации в съответните уебсайтове на платформите за онлайн разплащания. Предварителна регистрация не е необходима, когато вашият избор се спре на някой от първите четири метода.

Правилата и условията на различните методи са идентични, така че изборът ви ще се сведе единствено до фактора удобство. И при осемте метода 10 лв. е депозитът минимум, като при всички тях няма такси.

Депозиране в Efbet в 4 етапа

Ако изпълните указанията в 4-те етапа, които предстои да прочетете, внасянето на средства в този букмейкър ще ви се стори детска игра. Процесът е улеснен до краен предел и продължава едва няколко минути, така че не бива да се притеснявате, че ще изгубите голямо парче от ценното си време или че депозирането е толкова трудно, че да ви изпоти.

 • Етап №1 – Използвайте своя username и парола, за да влезете в сметката си.
 • Етап №2 – При прозореца с линкове за потребителския акаунт ви ще видите текст “Депозит“. Вашата задача е да натиснете върху този линк.
 • Етап №3 – Попълнете трите полета, които ще се появят – Начин на плащане, Депозит сума и Въведи паролата си
 • Етап №4 – В зависимост от това коя опция сте маркирали в полето “Начин на плащане“, процедурата за депозит ще продължи по различен начин. Например, ако използвате електронен портфейл като Epay.bg, ще трябва да дадете данни за сметката си в портфейла. Естествено, ако депозирате с дебитна карта, ще трябва да въведете данните на картата си.