Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Как се променя езикова версия в Bwin и има ли версия на български език?

Bwin Български език

Посети Bwin

Уебсайтовете в нишата на спортните залагания печелят все повече симпатии в последните години. Както във всеки бранш, така и тук имаме както местни компании, които работят само в родината си, така и мултинационални компании, които са се настанили в много държави по света.

Определено австрийския букмейкър Bwin е във втората група и желанието му да покорява множество пазари си личи и от многото езици, на които е преведен сайта. В тази статия няма да разберете дали Bwin е качествен букмейкър, какви бонуси има и т.н. – за всички други аспекти сме писали в други статии, тук ще се вгледаме само в ситуацията около езиците в букмейкъра.

Инструкции за смяна на език в Bwin

Има два начина за промяна на езика – единият е за нерегистрирани посетители на сайта, а другият за потребители с регистрация.

Преди регистрацията ще можете да ползвате падащото меню в най-лявата долна част на страницата. Това е много по-бързият начин, но изборът ви няма да се запамети са в бъдеще.

Предпочитанието си за езикова версия можете да свържете със своя акаунт в Bwin като отворите “Моята сметка“ и след това да последвате настройките от менюто. От това място се прави заявката за предпочитан език, както и се вписва часовият пояс, така че часът в сайта да се показва с координация с територията, на която се намирате. Кликнете на “Запамети“ и желанията ви ще бъдат залепени за вашия профил.

Преведен ли е Bwin на български език?

За радост, всички страници в букмейкърската къща Bwin, без изключения, могат да се използват на български език. Реално погледнато, това е изискване за издаване на лиценз, така че всеки лицензиран оператор в България трябва да има българска езикова версия.

Какви други езици има в Bwin?

Близо 20 са езиците на Bwin и, естествено, в това число са всички световно популярни езици като английския, испанския и френския. Разбира се, като компания, идваща от немскоговоряща страна, тя има и немски език на сайта си. В останалите версии виждаме езиците на много други държави, в която има присъствие на тази букмейкърска къща.

Обобщение

Bwin е проверен букмейкър с признание навсякъде по земното кълбо. Той има много оферти за играчите си, които могат да се преглеждат и ползват на много езици. За нас е най-важно наличието на български език, който присъства в сайта още години преди компанията да вземе лиценз. Разбрахте как се сменя езика и как се задава предпочитан език към профила, така че вече няма какво друго да научите по този въпрос.