Вземи 200 лева бонус от Efbet

Възстановяване на парола в PalmsBet

Възстановяване на парола в PalmsBet

Вход в Палмс Бет

На всички интернет потребители им се е случвало поне веднъж да забравят паролата си за даден сайт. В някои сайтове работи простото решение да си създадеш нова регистрация, но специално в хазартните сайтове като Palms Bet, при които един човек няма право на повече от един акаунт, единственият правилен начин е да възстановиш забравената парола и да отключиш оригиналния си профил.

Така че, ако ви сполети злощастната съдба на човек, забравил паролата си в Палмс Бет и загубил временно възможността да залага при страхотните коефициенти на букмейкъра, прочетете нашето ръководство за процедурата по възстановяване на забравен логин.

Как да възстановим Palms Bet парола?

  • 1. Стартът на процедурата представлява клик върху бутона “Вход“, откъдето се отварят двата реда за вписване на парола и потребителско име.
  • 2. Под двата реда има текст “Забравена парола“, чрез който ще успеете да получите нов код.
  • 3. След натискането върху текста ще видите ред за вписване на свързания към акаунта e-mail акаунт. Наложително предусловие е да сте избрали точно този e-mail адрес при регистрацията си.
  • 4. Когато сте попълнили адреса на своята електронна поща, кликнете на “Изпрати“.
  • 5. Отворете своята кутия с входящи съобщения на електронната си поща и отворете писмото от компанията, в която ще ви бъде предоставена нова парола. В съобщението ще ви бъде напомнено и потребителското име в случай, че сте забравили и него.
  • 6. Променете паролата си от настройките на акаунта, ако автоматично генерираната ви се струва прекалено безсмислена.

Както виждате, и при забравена парола, и при забравено потребителско име системата за възстановяване на логина върши страхотна работа. Единственото важно изискване е да знаете кой имейл адрес сте въвели при регистрацията и да имате достъп до него, защото на него се пращат данните. Проблем можете да имате само ако не отговаряте на едно от тези две условия, когато отключването на акаунта става доста по-сложно. В този случай единственото ви решение е да помолите за помощ Отдел Поддръжка на клиентите в Палмс Бет.

Обобщение

Докато редица букмейкърски къщи ви карат да избирате защитни кодове при създаването на профил, при Регистрация на акаунт в Palms Bet такива не са необходими и възстановяването на парола или потребителско име на сметката става чрез простото въвеждане на имейл адрес. Трудно може да се намери по-елементарен начин за влизане в системата при забравени логин детайли. Постарахме се да опишем подробно как да възстановите паролата си и се надяваме ръководството да ви е било ползотворно.