Вземи 200 лева бонус от Efbet

1xBet баскетбол залози – статистики и преки предавания

1xBet Баскетбол

Заложи на баскетбол в 1xbet

Баскетболът е много гледан спорт и, както всички останали спортове с много зрители, върви с изобилни и обичани залози. Мачовете от тази спортна игра са характерни с многото си обрати, невероятната динамика и промените в резултата на всеки няколко секунди, а тези характеристики правят баскетболните залози невероятно вълнуващи. Това важи особено при залозите на живо, където залозите ви вървят ръка за ръка с цялата тази интензивност. Един от сайтовете, който си струва да се ползва заради баскетболни залози, е 1xBet. Там се предлагат някои много екзотични варианти за баскетболни залози, за които също ще загатнем в тази статия, но ще се насочим вниманието си главно към обичайните залози срещу букмейкърската къща.

1xBet има специални категории за баскетболни игри

Залозите на баскетболни мачове имат собствени категории в двете основни секции, където се правят залози срещу букмейкърската къща – раздел “Спорт“ и раздел “На Живо“. И в двата раздела ще откриете иконата с баскетболна топка да е поставена на трета позиция, следвайки иконите за тенис и футболни залози в 1хбет.

Прегледайте статистиката и решете на кой пазар ще залагате

От баскетболната категория можете да внимателно да прегледате какви баскетболни срещи предстоят, като ще бъдете допълнително улеснени от филтрите, които ще отсеят само мачовете, към чийто залози имате интерес.

При всички спортни събития в 1xBet, така и при баскетболните мачове, има на разположение бутон за статистики, с който ще узнаете всичко за двата отбора по отделно и H2H мачовете помежду им. Те ще ви бъдат от голяма полза, когато избирате подходящия пазар, тъй като статистиките отразяват представянето на всички баскетболисти, резултатите по отделни части – неща, за които също се предлагат залози в букмейкърската къща. Обикновено, общият брой на баскетболните маркети е над 100, а при мачовете между най-добрите отбори задминава и границата от 200.

Баскетбол на живо със статистики и безплатни преки предавания

Залаганията на живо на баскетбол в 1xBet са особено желани напоследък заради многото модерни начини, които ни позволяват да знаем какво става в залата без да се намираме в нея физически. Най-сухият начин да ни стане ясно това е от статистиките на живо и отразените данни за направените нарушения, оставащите таймаути и т.н. На следващо място, по-интерактивен начин да проследим мачът е чрез 1xZone – специален инструмент на букмейкъра, при който движещи се елементи върху нарисувано баскетболно игрище ни показват какво става в сегашния момент. Най-директният начин да проследим мача си остава, разбира се, видео предаването, което също се предлага от букмейкъра за няколко десетки баскетболни срещи на ден. Знакът “Live“ ще ви подскаже кои са срещите с видео предаване.

Баскетболни залози има още в спортна борса, фентъзи лига и тотализатор

Разказахме ви до тук за баскетболни залози на живо и пре-мач, с което обикновено приключва представянето на залозите за този спорт, когато става въпрос обаче за друг букмейкър. В 1xBet все още дори не сме преполовили видовете баскетболни залози.

Предлагат се още 3 вида хазартни услуги, които включват баскетбол, които могат да бъдат проучени от отделни статии:

Обобщение

Залаганията на баскетбол са повече от разнообразни в 1хбет. В цели 5 раздела на сайта могат да бъдат открити различни форми на баскетболни залози и всеки един от тях си има собствените характеристики и особености. Който и от тях да изберете, вероятно ще получите своето удовлетворение, а голямата вариация прави така, че игрите никога да не доскучават. Може би единствено борсовите залози ще ви разочароват, затова ви препоръчваме направо да ги пропуснете и, когато искате да изпробвате нещо ново, директно да се насочите към тотализаторите и фентъзи лигите на букмейърската къща. Тотализаторите ще ви позволят да спечелите сума, достигаща до почти 50 000 лева, познавайки само няколко мача, а фентъзи баскетболът дава възможност да съберете в един отбор любимите си играчи и с него да се съревновавате срещу отборите на други 1хбет потребители и техните избраници.