Вземи 200 лева бонус от Efbet

Чат на живо в Efbet – качествено обслужване за секунди

Efbet чат на живо

Чат на живо със служител от Ефбет

Клиентите на Efbet могат по всяко време на денонощието да отправят запитвания към служители на оператора чрез услугата за Чат на живо. За да се информирате по различни въпроси, които ви интересуват, трябва само да отворите чата на живо, да изберете от падащо меню темата на запитването и след това да напишете съобщението си на служителя. Всичко това става за секунди, не е нужно да се обаждате по телефона или пък да чакате с часове отговор по имейл.

Тази страница е създадена с цел да ви покажем как се отваря и как се започва live чата – процедура, която няма да затрудни дори и пълните новобранци в използването на онлайн букмейкърски сайтове.

Как се пуска Efbet Чат на Живо?

Страницата на Efbet Live Chat може да се достъпи от малко бутонче в горния десен ъгъл с простия текст “Чат“. По-различно е в мобилната версия и апликацията на букмейкъра, където, за да видите бутона “Чат“, трябва да натиснете връзката “Контакти“ в дъното на сайта.

След последването на “Чат“ бутона се отваря нов прозорец, където ще видите поле за вашето потребителско име (ако не се намирате в сметката си), поле за вашия въпрос и отдел, към който да бъде насочен разговора. Накрая, има син бутон “Разговор“, който трябва да натиснете.

Отдели за Чат на Живо в Efbet

Букмейкърът неслучайно иска да изберете отдел, за да може да ви насочи към специалист, който най-добре разбира материята на вашия въпрос. В Съпорт центъра на компанията има 9 отдела, които се занимават с отговаряне на специализирани въпроси. Вие сами ще прецените до кой раздел ви звучи най-близко вашето запитване, като опциите са:

 • Отдел, отговарящ за залози и правилата на залаганията
 • Отдел, отговарящ за е-казиното на Efbet
 • Отдел, отговарящ за промоционалните оферти на букито
 • Отдел, отговарящ за процеса по верификация на сметката
 • Отдел, отговарящ за тегленията на средства
 • Отдел, отговарящ за депозитите
 • Отдел, отговарящ за справяне с евентуални технически пробеми със сайта
 • Отдел, отговарящ за помагане на потребители при неуспешен вход

Ако не смятате, че вашият въпрос попада в която и да е от изброените категории, можете да натиснете на “Друго“.

След изпращането на заявка за започване на чат на живо, изчакайте няколко секунди с вас да се свърже специалист на Ефбет и започнете комуникацията. Чатът няма да спре, докато не се намери решение или отговор на проблема / въпроса ви.

Други методи за контакт с Efbet

 • Телефон – 0700 20 788
 • Скайп акаунт на Ефбет – support_efbet
 • Имейл адрес на Efbet– [email protected]

Обобщение

За нас, потребителите, чатът на живо е сред най-полезните инструменти. Заради това и оценката ни е положителна на първо място заради това, че въобще има такава услуга, и на второ място заради обичайното любезно и професионално отношение от хората на Efbet.