Вземи 200 лева бонус от Efbet

Бой на фишове в 1xBet – Най-големия коефициент печели!

1xBet Бой на фишове

Линк към 1xbet

Всеки занимавал се някога със спортни залагания знае, че коефициентите за отделните маркети са различни и често има огромни разлики между тях. Много играчи предпочитат предпазливостта и по-голямата вероятност за успех, която им носят ниските ставки, но в същото време има и любители на залозите, които търсят добрите възможности за голяма печалба чрез залог на много висока линия. Букмейкърската кантора от Русия 1xBet реши да спретне едно своеобразно състезание между познавачите на големите коефициенти. Това състезание е озаглавено “Бой на фишове“ и пълно негово представяне предстои в следващите редове.

Какво е “Бой на фишове“?

Този бонус турнир на 1хбет е изключително атрактивен и забавляващ. По дефиниция, в него участват всички успешни фишове със ставки между 30.00 и 501.00, на които играчът е заложил поне 3 лв. Определянето на победителите и всички заслужили награда от турнира се извършва в първите дни на следващия месец.

В промоцията участват както залози пре-мач, така и фишове с live селекции (от раздел за 1xBet Залози на живо). Единствено не участват верижни залози и залози с използвана система за непълно комбиниране – за действителни обаче се считат и единичните, и множествените талони.

Наградният фонд на “Бой на фишове“ не е твърда предварително зададена сума – той варира, тъй като се определя на база на поставените залози, отговарящи на горните критерии.

Очарователна черта на тази промоция-турнир е, че всеки може да участва с колкото си поиска фишове – и 1 000 фиша с изпълнени изисквания за участие да имате в рамките на месеца, всеки от тях ще се бори за наградите.

Награден фонд на “Бой на фишове“ – как се събира и разпределя?

Наградният фонд на турнира се определя на базата на всички уредени фишове с поне 30.00 коефициент, поставени в рамките на месеца – 5% от тази сума е наградният фонд на “Бой на фишове“.

Наградата се разпределя на 20 части, от които 10 са предвидени за залозите на пазари от “Спорт“ секцията, а за другите 10 се борят големите спечелили фишове от “На Живо“ секцията.

Предлагаме и начинът за разпределение на наградите, който важи и за “Пре-мач“, и за “На живо“.

  • 1. 2-та спечелили талона с най-голям коеф. грабват по 10 процента от наградния фонд.
  • 2. Класиралите се на между 3-то и 6-то място получават по 5 процента от наградния фонд.
  • 3. Хората на позиции между 7-ма и 10-та се радват на 2,5 процента от наградния фонд.

(в случай на равен коефициент между два или повече фиша, по-напред в класирането се подрежда талонът, за който играчът е вложил по-голяма сума. Ако и по този показател има равни фишове, с предимство са по-рано поставените залози.)

Задължително правило на печалбите от този турнир е, че те трябва да се заложат на мач с поне 1.90 коефициент преди заявяване за Изтегляне от 1xBet. Освен това, само напълно готовите профили, с попълнени всички лични данни, могат да спечелят пари от играта.

Обобщение

Когато в 1xBet направите залог за 3 или повече лева на голям коефициент, получавате не само шанса за голяма печалба за стотици левове, но и допълнителен шанс да спечелите награда от турнира “Бой на фишове“, която често достига хиляди левове. Като имаме предвид колко много други бонуси има компанията – като 1хбет акумулаторен бонус, 1xBet бонус първи депозит, 1хбет бонус рожден ден и други – руският оператор може да се счита като водач в световен мащаб в това отношение, особено след имплементирането и на този турнир.