Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Ръководство за употреба на Betfair Cash Out и Auto Cash Out

Betfair Cash Out и Auto Cash Out

Betfair Auto Cash Out

Кеш Аут е една функция, която се счита за даденост днес, но когато беше пусната от Betfair преди много години бе истинска революция в спортните залози. Опцията ни позволява да “затворим“ залог в сайта, когато действието на терена не протича по очаквания начин. По този начин, имате възможността да не изгубите целия си залог. Колко точно от залога ви ще се върне обратно по сметката ви зависи от текущите коефициенти, като изчисленията се правят автоматично от софтуера на оператора.

Спортове и залози, за които Betfair предлага Cash Out

“Затваряне на залог“ опцията е на разположение за всичките около 30 спорта в Betfair. Дори и да залагате на най-малко популярните спортове като крикет или нетбол, пак ще имате под ръка възможност за затваряне. Можем да ви зарадваме и с новината, че кешаут-ването на залозите е възможно и в спортната борса. Всъщност, там опцията бе въведена още преди да бъде създаден разделът за fixed-odds залози. Също така, Кеш Аут бутон ще имате както в сайта, така и във вашето Betfair приложение за телефон.

Частично затваряне на Betfair залог

Във времето от Betfair добавиха и още една екстра към своето Cash Out предложение, което е свързано със затваряне на залог, но не на целия залог. Функцията има плъзгач, от който ще можете да определяте точната сума, която да се затвори, и съответно сумата, която да не се затвори. Затворената сума веднага се изпраща към акаунта ви, а другата част продължава да очаква изхода от мача.

Как да затворим Betfair залог?

  • 1. Посетете Betfair сайта и се регистрирайте, ако нямате акаунт в него.
  • 2. Изберете залог и го поставете чрез дигиталния талон в дясно.
  • 3. Проследете развитието на срещата и когато решите, че моментът за затваряне е настъпил, кликнете на “Cash Out“.
  • 4. Там ще видите бутон “Направете Cash Out за €х,хх“.
  • 5. Ако сумата ви устройва, натиснете бутона и ще видите как игралната ви сметка вече е с увеличен баланс.

Автоматичен Кеш Аут в Betfair

През 2017 г. Betfair добави и Auto Cash Out функция, която обаче работи единствено в борсата на букмейкъра. Тя ви позволява да ползвате функцията без да отваряте дори сайта на букмейкъра.

За целта, трябва да имате активна позиция на борсата или с други думи да имате залог. При залога си отново ще имате кеш аут бутон, до който има едно по-малко бутонче. Когато го натиснете ще ви бъде дадена опцията да зададете ниво на печалба, при която автоматично да се активира функцията.

Можете да зададете това ниво за всяка една сума в промеждутъка между сумата на залога и максималната печалба при успешен залог. Натиснете бутона за запазване и можете спокойно да излезете на разходка и да оставите софтуера да свърши вашата работа!

Обобщение

Няма съмнение полезността на функцията Кеш Аут и можем само да похвалим Бетфеър за това, че даде тази страхотна принадлежност на букмейкърския свят. Опцията определено ще създаде нови начини да печелите пари и ще ви даде увереност да играете при по-рисковани коефициенти. Страхотно е и че предлаганата от Бетфаир функция за увеличаване на коефициентите Price Rush няма да спре възможността за кеш аут. Ако никога не сте опитвали това нововъведение, изпробвайте го още следващия път, когато не искате да чакате края на мача!