Вземи 200 лева бонус от Efbet

Промяна на Залог в 1xBet – Вижте как работи & Всички функции

1xBet Промяна на Залог

Линк към 1xbet

Спомняте ли си за случай, в който сте направили залог, но в последствие сте променили мнението си за мачовете? Всичко, от което сте имали нужда тогава, е възможност да направите промяна, но такава не се предлага. Това обаче не е така в бетинг оператора 1xBet. Вижте как можете да променяте залозите си в руския сайт.

Всеки фиш ли може да бъде променен?

Решението за кои фишове се пуска опцията за редактиране на селекциите се взима автоматично от софтуера на 1xBet. Ясно е, че услугата е на разположение само за фишове, съставени от една селекция, както и т.нар. “прави колонки“.

Все пак, опцията се среща при повечето първенства и мачове. Тя е до голяма степен свързана с функцията Кеш Аут на 1xBet и можете да очаквате, че когато фишът може да бъде кешаут-нат, значи ще можете и да извършите промени при него.

Редакциите се позволяват както преди началото на една среща, така и по време на залозите на живо. Няма обаче да бъдат позволени, ако сте направили Застраховка на залог в 1хбет или вече сте кешаут-нали част от залога.

Как се прави 1xBet промяна на залог?

Редактирането на фишове не е сложно начинание. За него се използва добре познатото поле “Моите Залози“, което е прикрепено към е-талона за поставяне на залози на сайта.

В случай, че за дадения фиш е дадено разрешение от букмейкъра за промени, в ляво от номера на фиша ще видите жълто бутонче с недвусмислено послание – с натискането върху него ще можете да направите една от промените, за които ще прочетете в следващите редове.

На какви промени по фишовете имаме право в 1xBet?

Добавяне на селекция

Това е възможност, чрез която можете да допълните фиша си с още някое събитие, което не изключва вече добавените във фиша. Това се прави по същия начин като обикновеното залагане, за което сме обяснили в Ръководство за правене на залог в 1хбет. Хубавото е, че оригиналните коефициенти на вече добавените селекции ще останат непроменени, дори и междувременно да са спаднали.

Елиминиране на селекция

Обратно, можем и да махнем някои от мачовете в талона. Това се прави с кликване върху “Х“-а срещу самата селекция. Трябва да знаете обаче, че, за разлика от добавянето на селекции, премахването им не е безплатно. Цената не е твърдо установена – тя варира спрямо коефициента и поставения залог.

Смяна на селекция

Букмейкърската къща позволява и директно да смените предвиждането си за даден мач. Смяна обаче може да се направи само на друга селекция от същия пазар. Така например, ако имаме залог за победа на Севиля срещу Бетис, можем да сменим залога на такъв за равенство или за победа на Бетис. Тази опция също не идва напълно безплатно, но нейната цена няма да платите през парите от сметката си, а от евентуалната печалба от фиша.

Увеличаване на сумата на залога

Можем също така да увеличим инвестираните пари във фиша. Това става през назъбеното колело за “Настройки“ и след това с въвеждане на нова сума за “Сума на залог“. За сега е приложимо единствено увеличение на поставения залог, но не и неговото намаляване.

Обобщение

Възможността за промяна на талоните е един от най-добрите инструменти, които имаме в ръцете си благодарение на 1xBet. Компанията е помогнала на играчите, чието мнение има свойството често да се променя. Тя обаче може да свърши работа в някои ситуации на всички играчи, дори и най-убедените в своите залози. Например, ако сте заложили права колонка, но след това излезе информация, че треньорът на един отборите, за които имате залог за победа в правата колонка, ще даде почивка на важни играчи, можете да смените тази селекция с друга.