Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Какво представляват т.нар. Специални залози в Winbet?

Специални залози в Winbet

ВАЖНО! Winbet е букмейкъра с най-ниска оценка според нашите потребители!

Вход в Winbet

Завиден е просперитетът на уебсайта за спортни залози Winbet през последните 2-3 години. Тази уеб платформа увеличава мащабите си буквално всеки месец и постоянно добавя исканите от потребителите нови екстри и коефициенти. Един от начините да предложат най-доброто забавление на играчите си са т.нар. “Специални“ залози.

Какво е специалното на тези “Специални“ залози в Winbet?

Този вид залагания са по-различни от другите категории в спортния раздел на Уинбет. Там се помещават над 20 различни игри от целия спортен спектър, познат на българския зрител. Почти всички спортове и събития, които могат да се гледат по телевизията, имат свое представителство в програмата на букмейкърската къща. Но това само по себе си не е достатъчно за играчите и заради това им е предоставена възможност и за залози на неща, които нямат ни най-малка допирна точка със спортния свят.

Такива са залозите в категорията “Специални“. Тук могат да се правят залози на различни събития от политиката, светския живот, музиката и други. Без съмнение това не е най-конвенционалният вид залози, но именно тази необичайност ги прави привлекателни за българския играч.

Как да правим “Специални“ залози в Уинбет?

Нищо специално няма в поставянето на залози за тези пазари, тъй като те са част от спортната програма в категория, която е поставена редом до спортовете в менюто за пре-мач залагания на оператора. Важат и същите условия за поставяне на залог в winbet.

Примери за специални залози

Информацията за тази категория може и да се е сторила леко объркваща на някои играчи и заради това ще ви дадем няколко примера.

Ще започнем с политическите залози, които намират най-често място в раздела. Те обикновено са свързани свързани с изборите за премиер, управляваща партия или президент на някоя държава. Така например, можете да залагате за следващ президент на Съединените щати или следващ министър-председател на Великобритания.

Като пример за специални залози в сферата на музиката могат да бъдат дадени ежегодните пазари за Евровизия, които започват още с маркети за победителя на двата полуфинала.

Обобщение

Като обобщение можем да изведем, че пазарите за специални събития нямат нищо общо с пазарите са спорт, освен по начина на поставяне на залога и изчисляване на печалбите, както и че за специалните пазари може да се използва всеки един Winbet bonus. Те се харесват от играчите, дори и от тези, които нямат намерение да залагат на тях. Ако искате, например, да видите какъв е шансът на Доналд Тръмп да спечели президентските избори в щатите или пък се интересувате дали българският представител на Евровизия е сред фаворитите за първото място, коефициентите за кореспондиращите специални залози ще ви помогнат да отговорите на въпросите си.