Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Езикови настройки в PalmsBet: Налични езици & Начин за промяна

Езикови настройки в PalmsBet

Вход в Palms Bet

Интернет букмейкърът Palms Bet е сред операторите с позволение от държавата и хазартните власти в България да практикува услуга със спортни залози. Хазартната фирма се появи под светлините на прожекторите през първите месеци на 2018 г. и за краткото си съществуване съумя да създаде успешни традиции и многобройни последователи.

Сред важните свойства, които трябва да притежават амбициозните сайтове за залози, е разнообразие от различни езици за използване на услугите. Понастоящем, сайтът Палмс Бет е на преведен на 3 езика. От следващите редове ще научите кои са те и по какъв начин можете да извършите промяна на показвания език в сайта.

Езици на разположение в Palms Bet

За всеки онлайн бизнес, независимо дали е сайт за спортни залози, онлайн магазин или бизнес в която и да е друга сфера, е необходимо да създаде няколко езикови версии, ако желае да излезе на международния пазар.

Въпреки че PalmsBet е централизирана в България компания и разработва продуктите си най-вече в съответствие с изискванията на играчите в България, компанията все пак приема залози и от чуждестранни играчи, за които са предвидени езиците английски и турски. Разбира се, те се предлагат заедно с основния базов език – българския, на който ще се представя сайта при първото му отваряне от всеки български клиент.

Докато английският език е международен и е абсолютно задължителен за всяка интернационална компания, по-любопитно може би ви е наличието на турски език. Продуктите на Палмс Бет са преведени на езика на южните ни съседи, защото букмейкърската къща разработва активно позициите си на местния пазар и желае турските играчи да могат да играят спокойно на родния си език. Разбира се, още една причина да се залага на турския език е, че той е говорим за стотици хиляди български граждани и се нарежда на второ място по майчин език за най-много граждани на България, веднага след българския език.

Начин за промяна на езикова версия в Palms Bet

При едни сайтове за залози виждаме бутони за смяна на езикова версия от главното меню, докато други поставят тази опция в настройките на потребителския профил. В Palms Bet положението е малко по-различно, тъй като уеб дизайнерите на хазартната фирма са решили, че е най-удачно да поставят бутоните в дъното на уеб сайта.

Тоест, за да направите промяната просто натискайте плъзгача на сайта до достигане на крайната точка на страницата, където от ляво ще се паднат две знамена – английското и турското. При натискане върху някое от знамената ще се зареди съответната езикова версия. Разбира се, ако използвате сайта на друг език, там ще се вижда и българското знаме. Например, ако в момента виждате английската езикова версия, знамената долу ще бъдат българското и турското.

Обобщение

Сами вече разбрахте на кои езици може да се преглежда Палмс Бет и колко лесна е промяната между тях. Процедурата е направена лесно изпълнима за обикновения играч. Тя може да се приложи и от регистриран играч, и от такъв без регистрация, така че да може да разгледа предложенията на най-удобния за него език и така най-лесно да реши дали си заслужава да се направи такава регистрация.