Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Стъпка по стъпка ръководство за регистрация в Betfair България от десктоп и mobile

Betfair ръководство за регистрация

Регистрация в Betfair

За участието в хазартните игри на един оператор, условието на всяка компания е да откриете своя сметка. За получаването на право за участие във всички игри е необходимо да дадете определени лични данни, които се въвеждат по време на регистрацията. В общия случай, те са почти едни и същи във всеки хазартен сайт. Темата на тази обучителна статия е регистрирането в борса за залози номер едно в света Betfair.

Стъпка по стъпка ръководство за регистрация от десктоп устройства

При отварянето на сайта за залози на Betfair от компютър или лаптоп, в първата страница ще видите информация със снимки за видовете основни бонуси, които ще вземете след регистрацията. Там, на същата страница, има и бутон “Регистрация“. Същият бутон може да се види и под банера на всеки един от бонусите на началната страница, но няма значение кой от всичките бутони ще натиснете, тъй като всички те водят към един интернет адрес.

Ако сте отваряли сайта на Betfair и преди, няма да видите същата начална страница, и в такъв случай ще трябва да натиснете бутона “Отвори сметка“, който е оцветен в черен цвят и стои в горния десен ъгъл. Отново, и този бутон отвежда към същата тази страница за регистриране.

И така, когато вече имате пред себе си заредена страницата за регистрация (тя се зарежда винаги в нов прозорец), вашата следваща задача е да осмислите какво се иска на всеки един ред и под него да попълните тези данни, които трябва. Полетата са общо малко над 15 на брой, разделени на два под-раздела:

  • Вашите лични данни“, в който ще попълните общо 10 полета, в това число вашият адрес и държава, име, фамилия, единен граждански номер и дата на раждане и мобилен телефон.
  • Вашата Betfair сметка“, в който трябва да напишете валиден е-майл, таен въпрос, негов отговор и парола.

Процедурата по Betfair регистрация завършва с едно последно действие – натискането на бутона “Отвори сметка“. Тогава автоматично акаунтът ви ще започне да се създава и след няколко минути, когато профилът ви вече е генериран, трябва да отворите е-майла си, за да активирате новосъздадената бетинг сметка.

Следващият етап е внасянето на Betfair депозит, но можете да оставите изпълнението на тази стъпка за по-напред във времето, защото и без депозит имате право да се логвате в сметката си и да отваряте всички страници в сайта.

Изпълнявайки всички гореописани стъпки, вие ще имате достъп и да раздела с фиксирани коефициенти, и до специалната платформа “борса за залози“.

Ръководство за регистрация от mobile устройства

Голяма част от читателите ни четат това от мобилни устройства, така че трябва да отделим и малко време за обяснение на процеса по регистрация в Betfair Mobile, въпреки че в него няма никакви съществени разлики с десктоп регистрацията. И в двете платформи продуктите и услугите на компанията са еднакви, като и от двете можете да залагате в борсата и в “Спорт“. Безплатните за изтегляне Betfair мобилни приложения пък ще улеснят още повече живота на Андроид и iOS потребителите.

При зареждане на апликацията, отново ще видите списък с оферти за бонуси и отново под всяка една от тях ще има линк към регистрационната бланка. Както и от компютър, така и от смартфоните си трябва да се натисне бутона за зареждане на страницата за отваряне на сметка. След това, няма нито едно различно поле – всичко протича по същия начин като описания по-горе начин.