Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Спортни статистики за над 30 вида спорт в Bwin

Bwin Спортни статистики

Статистика залози Bwin

Всички залагащи с опит знаят повече от добре, че качествената информация и добрият анализ на информацията са много по-важни от късмета при залозите. Една от най-обширните и висококачествени статистики е тази, която се предлага в уеб платформата на Bwin България. Тя може да се преглежда напълно безплатно за всеки мач от над 30 вида спорт.

Откриване и достъп до Bwin Спортни статистики

Има два преки пътя до спортните статистики на Bwin, които се предлагат от онлайн платформата. Без значение по кой от тях ще поемете, в крайна сметка ще получите нужните данни, които ви интересуват.

Първият вариант е да прегледате статистическият набор от данни за едно конкретно събитие. При него е нужно да намерите събитието в списъка със залози и да поставите курсора върху него и ще видите как в ляво от първия коефициент (този за домакинска победа) ще се появи една иконка, която интуитивно подсказва, че е за статистики. По този начин директно ще заредите статистиките и определено ще спестите време, ако ви интересува само и единствено този мач.

За отваряне на пълната версия на статистиките и браузване из различните мачове, вижте в ляво на секция “Спорт“ менюто със заглавие “Услуги по залаганията“. Един от линковете е този за статистики.

Статистическа информация в Bwin спорт

Историческите данни за спортните събития в тази букмейкърска къща са неизчерпаеми. Те ще ви помогнат не само да вземете решение за кой отбор или играч да заложите, ами и ще ви дадат възможност да проследите и анализирате често срещаните модели и тенденции в конкретна лига или дори в цял спорт.

Head to Head“ е разделът, който служи изцяло като спомагателно средство за избиране на залог от даден мач.

В “Програма“ ще разберете кои са всички предстоящи и изминали мачове от лигата или турнира – кръг по кръг, седмица по седмица, месец по месец.

Секцията “Класиране“ ще ви покаже пълното класиране, класирането по домакинства или мачове като гост и класиране по резултати от първо или второ полувреме. Разделът също така ви позволява да проверите как е изглеждало класирането след някой от изминалите кръгове.

Чрез страницата “Отбори“ ще можете да си изберете един отбор и да се фокусирате върху информацията за него. Голяма част от тази информация се предоставя обаче и в страницата Head to Head, така че е по-добре да сравнявате директно данните за два отбора през нея, вместо тук да ги минавате един по един.

Архив“ е една много ценна база от данни за всичко от изминалите първенства в последните над 20 години. Ако искате да видите как се е развивала битката през сезон 1998/1999 г. в Премиър лийг – това е мястото.

Съдии“ представя реферите в лигата със статистики най-вече за показваните картони и отсъжданите дузпи от тях – залози, които се предлагат в Bwin Футбол.

Разделите завършват със “Стадиони“, където информацията в повечето случаи е по-скоро любопитна, отколкото полезна за залагащите.

Източник на статистиките в Bwin

Тъй като Bwin все пак е букмейкърска къща, а не компания за спортни статистики, сигурно се запитвате как достига тази информация до нас. Къщата е възложила задачата на експертите в областта на статистиките от Sportradar, която е международно признат авторитет в бизнеса. Sportradar изпреварва всички с необхватен ресурс и огромни бази данни, така че крайният клиент да получи най-пълната възможна информация.

Обобщение

Опирането до спортна статистика, когато залагате на в Bwin Тенис, футбол или който и да е друг спорт, е направо задължително, ако искате да печелите. Не разчитайте на късмета си – разчитайте на информация, а в този сайт за залози ще получите най-добрата възможна информация от проверен източник.