Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Какво да правим при забравени данни за вход в Bwin?

Bwin забравена парола

Вход към Bwin

Едва ли има човек, който никога не си е забравял паролата в някой сайт. Единственият начин това никога да не ви се случва е ако ползвате една и съща парола за всичките си регистрации във всички сайтове, но пък от друга страна не е препоръчително, тъй като ако някой пробие паролата ви в един сайт, след това ще може да влезе във всеки ваш профил. Препоръчително е да имате разнообразни пароли, дори и с риск от време на време да забравяте някоя. Това не е голяма драма, особено ако сайтът е изградил система за бързо и лесно възстановяване на данните за вход. Букмейкърската индустрия обикновено се представя отлично в това отношение и Bwin не прави изключение. В тази статия ще разгледаме всички сценарии за забравени данни за вход и ще дадем някои допълнителни съвети за защита на акаунта.

Забравена парола в Bwin

Ако във вашият случай става въпрос за забравена парола, трябва да кликнете на “Вход“ и да натиснете върху “Забравена парола“. На следващо място трябва да се попълни или потребителското име, или паролата, като и при двата варианта се изпраща имейл на клиента с възможност за създаване на нова парола.

Забравено потребителско име в Bwin

Точно под линка за забравена парола има и опция “Забравих своето потребителско име“. По принцип е по-нетипично за клиентите да забравят потребителското си име, затова букмейкърът изисква допълнителна верификация освен имейл адреса – трябва да напишете и датата си на раждане. Ако тя съвпада с датата на раждане, попълнена в потребителския профил в Bwin, отново се изпраща имейл, в който ще ви бъде обяснено как да разберете псевдонима си.

Как мога да променя паролата си в Bwin?

Ако знаете паролата си за вашата Bwin сметка, но я смятате за прекалено лесна за отгатване и искате да я смените с друга, трябва да влезете в “Моята сметка“ и от подкатегорията “Настройки“ да натиснете на “Смени парола“. В страницата има три полета – едно за старата парола и две за новата парола. С тях и с бутона “Запамети“ ще направите промяната.

Как мога да променя потребителското име в Bwin?

Не можете. Затова изберете внимателно потребителското си име, когато правите нова сметка в Bwin, защото, за разлика от паролата, тук промени не могат да се правят.

Помощ от поддръжката на клиентите

Ако в някой от гореописаните процеси не успявате да се справите сами, отворете статията ни Bwin обслужване на клиенти, за да видите как можете да получите помощ от екипа зад букмейкъра. Те ще ви сътрудничат за възстановяване на паролата или потребителското име, но ще трябва да им дадете отговор на тайния въпрос, който също сте измислили при регисгрирането си.