Вземи 200 лева бонус от Efbet

Оферта за нов клиент в 1xBet Спорт

1xBet Спорт бонус

Вземи 200 лева бонус

Едно от най-значителните преимущества на онлайн букмейкърите са техните бонуси, с които могат да си помогнат на залозите на практика всички играчи. Говорейки за бонуси в букмейкърски къщи, винаги на преден план излиза тази промоция, която представлява начален бонус, предоставящ се на сега създавани сметки. Това е така, защото в повечето случаи началният бонус е една от най-изгодните или направо най-изгодната оферта, която дадената букмейкърска къща предлага на потребителите си. В тази страница ще ви представим всеки един детайл – включително по-големите и по-малките – от предложението за начален бонус на 1xBet.

Основните неща за 1xBet начален бонус

Бонусът е налице за всички потребители, които сега си направят регистрация в 1xBet и до сега са нямали свой акаунт (като цяло е забранено регистрирането на повторни профили).

Офертата се задейства заедно с регистрацията – когато тръгнете да отваряте сметка, освен попълването на съответните полета за регистрация, трябва да маркирате и кой депозитен бонус ще искате да използвате – за спорт, за казино или да не ползвате бонус, което би било глупава опция, тъй като бонусът не ви задължава с нищо – превъртане има само за получените от букмейкъра пари, а депозираните от вас са разполагаеми за изтегляне по всяко време.

Предложението е за 100%-во увеличение на депозита или, казано по друг начин, получавате за залози два пъти повече, отколкото депозирате, но офертата е ограничена до 200 лева, така че дори и да внесете по-висок депозит, не можете да се снабдите с по-голям бонус.

Като пример ще ви дадем ситуацията, в която нов клиент депозира 70 лв. и в следствие на което получава екстра 70 лв. като бонус. Така неговата обща сметка набъбва до 140 лв. Към тези допълнително получени пари обаче има някои допълнителни клаузи, които ще ви ги представим с всички условности в следващия параграф.

Допълнителни клаузи на 1xBet начален бонус

Вземете предвид и следните клаузи към този 1xBet bonus, тъй като те са също важна част от приемането и разработката на парите:

  • Бонусът се предоставя само на потребители с попълнени лични данни в профила.
  • Бонусът е еднократен.
  • В правилата му е записано, че е нужен поне 2 лева първи депозит (Условието може да изглежда смехотворно, но не забравяйте, че в 1xBet депозити могат да се правят дори и за 1,50 лв.)
  • Цялата сума на бонуса трябва да се изиграе 5 пъти на залози Права колонка в 1xBet.
  • Всяка една от тези прави колонки трябва да има минимум 3 селекции с коефициент, който е по-голям или равен на 1.50.
  • Този бонус не се анулира, ако изтеглите пари преди неговото превъртане, както, за съжаление, е в другите букита, но все пак трябва да сте удвоили бонуса си, за да можете да направите теглене.
  • 30 дни е валидността на бонуса – тоест, в това време той трябва да се превърти.

Нека да се върнем на дадения по-горе пример със 70 лв. депозирана сума и 70 лв. бонус. Този хипотетичен играч след това трябва да изиграе сума за 5 пъти по 70 лв. или 350 лв., спазвайки упоменатите условия за права колонка с 3 х 1.50 коефициент селекции.

След изиграването по сметката остават размерът на първоначалния бонус или остатъка от него – ако с превъртането сте изкарали повече пари, отколкото сте започнали, то горницата се губи от баланса.

Обобщение

Щедрата природа на тази промоция е притегателна сила за играчите. Докато бонусът е щедър обаче, то условията за изиграването му могат и да са по-леки, тъй като изискването за прави колонки е затормозяващо за играчите, които предпочитат сингъл залозите. Но, ако се справяте добре с правите колонки, ще успеете бързо да изпълните задачата и да отключите бонуса си.