Вземи 200 лева бонус от Efbet

Историята на 1xBet – Кой притежава и компанията

1xBet собственост и история

Посетете 1xbet.com

В десетките материали в bukmeikari.com сме описали всички детайли, които могат да интересуват играчите относно 1xBet, и остава само да ви разкажем малко интересни неща за компанията, която стои зад всичко това.

1xBet.com се притежава и ръководи от компания на име Bonnal Limited. Нейната история може да се проследи повече от 10 години назад във времето – през 2007 г. е рождения ден на този толкова развит днес букмейкър. Докато този период може да изглежда много голям, този букмейкър е сравнително по-нов от повечето утвърдени днес букмейкърски къщи.

Компанията се разви изключително бързо, като всъщност периодът, в който компанията е активна като онлайн сайт за залози, е дори по-кратък, тъй като в първите няколко години операторът все още се въздържаше от пускането на онлайн платформа и залагаше на пунктове за залози в Русия и други страни от региона.

Като стана въпрос за Русия, струва си да се отбележи, че това е изцяло руска компания. Със своите милиони потребители, това е най-големият онлайн сайт за залози в Русия и като цяло в Източна Европа.

Едва през 2011 г. бе реализиран проекта за уебсайта на букмейкърската къща, който бързо покори голяма част от света. В момента, 1xBet е сред най-разпознаваемите имена в Африка, но компанията не е забравила и европейския пазар. Като цяло, тя обръща внимание на повече пазари от всеки друг оператор, за което е показателно наличието на над 50 езикови версии на 1xBet уебсайта.

Една от тези версии е на български език, но 1xBet не е от компаниите с лиценз от Комисията по хазарта на България. Това е и политиката на компанията по принцип – тя е взела много малко местни лицензи, а разчита предимно на интернационалните си лицензи, които са издадени от правителството на Кюрасао. Тъй като в България международните лицензи вече не важат и от години насам се блокират домейни на оператори без лиценз от българската хазартна комисия, трябва да използвате 1хбет алтернативен линк за достъп до сайта.

Накрая, вероятно ще ви бъде интересно да научите и колко голямо влияние има 1xBet в международния спорт. Операторът е имал или има партньорски или спонсорски сделки с:

  • Серия А
  • Ла Лига
  • Купата на Африканските Нации
  • Серия А на Бразилия
  • Барселона
  • Тотнъм
  • Зенит
  • Андреа Пирло
  • Световното първенство по хокей на лед 2019 г.
  • Отбори по електронни спортове

Цялата тази маркетингова инициативност обаче е малка причина за нарастващият интерес към този букмейкър. По-важен фактор за него са специалните 1xBet bonus оферти, които са се доказали като много по-успешен маркетингов инструмент от спонсорските договори.

А още по-важното е, че компанията успява и да задържи клиентите си, след като ги привлече със своите бонуси. Това се случва по много различни начини. Например, 1хбет предлага пряко предаване на Премиър лийг, Серия А и Ла Лига, което кара хиляди спортни фенове да влизат в сайта всяка седмица, за да гледат, а покрай гледането идват и залозите. Когато стане въпрос за залози, компанията също има с какво да накара клиентите да се връщат отново и отново – коефициенти, пазари, избор, функции – всичко това е на световно ниво в оператора.