Вземи 200 лева бонус от Efbet

Winbet виртуални залози – вижте на какво можете да залагате!

Winbet Виртуални Залози

Влез в Winbet

Winbet е чудесно място за залози на виртуални спортове, след като през 2019 г. компанията добави втори раздел с нови атрактивни заглавия, с които се нареди сред лидерите в областта. Тук имаме рекордно голямо разнообразие от видове виртуален спорт, така че вярваме, че ще могат да задоволят всички вкусове. Освен с многобройност, виртуалките на Уинбет изпъкват и с много качествена графика и кристално ясен звук. В това ревю целим да ви запознаем с видовете виртуални спортове в букмейкъра и изборът от бетинг маркети за тях.

Кои спортове имат виртуален еквивалент в Winbet?

Много са видовете спорт в Winbet, като за голяма част от тях има вариант за виртуална игра. Тези варианти се достъпват през два раздела. Единият се казва “Виртуални“, а в другия към думата виртуални е добавен знакът “+“.

Виртуални“ е по-старият раздел. Той върви ръка за ръка със сайта още от 2016 г. и може да се каже, че е една идея по-старомоден от другия раздел. Тук обаче срещаме най-популярните видове спорт, в това число футбол (с две разновидности – турнир и първенство), тенис на корт, баскетбол, хрътки и конни надбягвания.

По-новият раздел – “Виртуални+“ – ще откриете малко по-добра графика и по-атрактивни спортове, макар и все още да имаме традиционното футболно първенство и надбягванията с коне и кучета, които обаче тук са придружени от игри като стрелбата с лък, автомобилно рали, тенис на маса, бадминтон и други видове състезания с коне. В този раздел графиките наистина успяват да ни докоснат до усещането, че гледаме истински спорт, а вълнението е дори по-голямо заради по-бързата динамика на виртуалните залагания.

Двата раздела нямат много общо помежду си – игрите в тях са дело на различни компании и заради това са отделени в различни сектори на уебсайта – но и за двата важат няколко неща. Като за начало, че игрите в тях текат денонощно и по правило един мач продължава значително по-кратко време в сравнение със спорта от реалния свят. Ще ви дадем един пример с футбола, където добре знаете каква е продължителността на един реален двубой в мъжкия футбол (при децата и юношите имаме по-кратки мачове), а в същото време виртуалният футболен сблъсък приключва за под 5 минути!

Начинът на определяне на резултата и победителя също е еднакъв – всичко се случва на случаен принцип, но базирайки се върху предварително зададени параметри, които могат да ви станат ясни от коефициентите – ако единият отбор е със значително по-нисък коефициент, то значи в програмата е зададена по-висока вероятност той да спечели, но, естествено, вероятността никога не е 100%

Какви пазари съставя Winbet за виртуалните мачове?

Докато самите игри са външна продукция, то Winbet допринася към услугата със създаването на пазари и коефициенти за игрите. Както и при традиционните спортни залози, така и тук къщата не ни е лимитирала до само една или две възможности. Например, за една футболна среща в първенството на секция “Виртуални“ имаме избор от:

 • 1Х2 залози
 • 12 различни опции с хендикап залози
 • Точен резултат залози с избор от над 15 резултата
 • 3 линии за залози за голове (под или над 1,5, под или над 2,5 и под или над 3,5 гола)
 • По 3 линии и за залозите за голове за отделните отбори
 • ПП – КР (резултат на полувреме и краен изход)
 • Залози за следващо попадение
 • Залози дали ще вкарат и двата тима голове
 • Поне 3 линии азиатски линии за броя на головете
 • Коефициенти за по-резултатно полувреме
 • Коефициенти за двоен шанс
 • Коефициенти за четно или нечетно
 • ……

Обобщение

След масивния ъпгрейд на услугата за виртуални спортове през 2019 г. и достъпът до над половин дузина спортове към днешна дата, Уинбет вече е сред любимите ни сайтове за виртуални залози. От футбол до стрелба с лък – всякакви виртуалки могат да се изпробват в този сайт. Освен гледането на забавни интерактивни видеа от спортните събития, можете да залагате на, както видяхте, внушителен избор от пазари, за които, както ще видите, коефициентите са страхотни.