Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Криптовалути в 1xBet (Bitcoin, Ethereum, Litecoin и десетки други)!

Криптовалути в 1xBet

Достъп до 1xbet

Ако имате връзка с интернет и се интересувате поне малко от глобалните тенденции, няма как да не сте чували за Биткойн и другите криптовалути. Поддръжниците им смятат, че те са бъдещето на човечеството и ще изместят фиатните пари, докато противниците им са категорично убедени, че това е просто поредната финансова пирамида.

Ние в тази статия няма да дискутираме плюсовете и минусите на криптовалутите, а ще ви разкажем за една букмейкърска къща, която живее в бъдещето, което описват феновете на криптовалутите – където всичко може да се прави с тях и конвенционалните валути изобщо не са необходими.

Между другото, един от основните доводи на скептиците е, че криптовалутите нямат широко приложение и с тях не можеш да си купиш нищо. Докато не може да се отрече, че по принцип в това има известна истина, то има един букмейкър, за който този упрек не важи.

Днес ще ви представим всички функции, услуги и платформи, които руският хазартен оператор 1xBet предлага на притежателите криптовалути.

Депозиране и поставяне на залози с криптовалути

Единствено в 1xBet можете да депозирате с криптовалути, за което сме разказали още и във Внасяне на средства в 1xBet сметка.

Попълването на портфейла по този начин става за под пет минути, а транзакциите нямат никакви лимити, комисионни при теглене или други неудобства, характерни за обикновените депозити в букмейкърските къщи.

Инвестициите ви във всички криптовалути в топа на класациите могат да се използват за хазартни игри в 1xBet, включително:

 • Биткойн
 • Етериум
 • Лайткойн
 • Доджкойн
 • Монеро
 • Даш
 • НЕМ
 • Байткойн
 • Рипъл
 • ТРОН
 • + дузини други…

Разбира се, след като депозирате в криптовалута, след това ще можете да да използвате този депозит за поставяне на залози в 1хбет по начин, който не е ни най-малко по-труден от залога с лев, долар или евро.

Борса за криптовалути

Освен уникалната възможност да използвате дигиталната валута като напълно равнопоставен на еврото или долара платежен елемент, 1xBet има и собствена платформа за търгуване на криптовалути.

В нея можете да замените определено количество от една криптовалута с друга или пък да ги преобърнете в истински пари, а в процеса можете и да изкарвате добри пари, тъй като стойността на криптовалутите има свойството да се променя често и, ако можете да прогнозирате кога цената на Биткойн, например, ще се вдигне, тази криптоборса е още един начин да монетизирате тези свои познания.

Борсата може да бъде открита от “Допълнително“ -> “Борса за криптовалути“, след което ще бъдете прехвърлени към друг URL адрес, където ще трябва да откриете нова сметка – вече регистрирания акаунт в 1хбет не може да се използва.

Борсата, която носи името Crex24, се отличава с много ниски комисионни за посредника, сигурност, постоянно развиваща се функционалност и възможности за депозити и тегления на фиатни пари.

Не бива да бъркате тази борса с раздела Спортна борса на 1xBet.

Блокчейн лотария

Както става ясно от статията ни за Лотарийни игри в 1xBet, компанията организира една лотария специално за криптофеновете, в която залозите и печалбите се оценяват в криптовалута и по-конкретно в Етериум.

Големият джакпот в нея достига до над 1 200 Етериума, а това се равнява на над 350 000 долара спрямо курса по време на съставянето на ревюто, така че участието в лотарията си заслужава, особено като максималният залог е едва 0,003 ETH.