Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Добър букмейкър ли е Winbet за поставяне на футболни залози?

Winbet залози върху футболни мачове

ВАЖНО! Winbet е букмейкъра с най-ниска оценка според нашите потребители!

Посетете Winbet
Залозите онлайн са по-разпространени от всякога в днешни дни и тази тенденция няма изгледи да спре. Стотиците милиони фенове на онлайн залозите могат да практикуват любимото си забавление от всяко място и във всеки момент. При залозите се среща логичната тенденция най-популярни да са тези спортове, които по принцип имат най-голям брой почитатели. Футболът е едноличен лидер в тази класация и затова е приоритетен за букмейкърите, особено за тези букита, които се насочват към държави, където този спорт е на особено внушителна почит. За всички е ясно, че в България нито един друг спорт не може да се опре на футбола по фенска маса. Заради това и българските букмейкъри като Winbet разчитат много на Цар Футбол и го разработват постоянно.

Къде в Winbet се приемат залози на футбол?

Насладата от залозите на многобройните футболни първенства, които по всяко време Winbet оферира на своята уеб платформа, е достъпна през секция “Спорт“. В меню, позиционирано под логото на оператора, са спортовете. Те са подредени по популярност и, както се досещате, най-отгоре е футболът.

Още оттам ще ви стане ясно от колко мача можете да избирате за съставянето на своя Winbet фиш. В това меню се показва също така за всеки спорт дали има мачове на живо в момента, но за футбола дори няма смисъл да поглеждате, защото по всяко време има и срещи на живо, наред със стотиците предстоящи двубои.

След като бъде натиснат футболния бутон, платформата изрежда страните и интернационалните шампионати, от които има предстоящи мачове с коефициенти в букмейкъра. Ако натиснете върху някоя държава – да кажем България, ще се появят лигите от нея или, в примера с България, Първа Лига, Втора Лига и Купата на България.

Когато вече сте избрали и лигата, тогава вече на вашето внимание ще се представят и двубоите от нея, като това се случва в дясно от въпросното меню със спортовете. Ако пък няма мачове в следващите седмици от даден шампионат – например, когато първенствата са в лятна почивка – системата показва направо ставките и пазарите за краен победител, изпадащи тимове, Топ 4, Топ 6 и т.н.

Колко пазара предлага Winbet за един футболен мач?

Ако трябва да изберем нещо, в което залозите на футбол наистина изпъкват от другите спортове в сайта като Winbet тенис залози или Winbet залози на електронни спортове, то това е броят на пазарите. Те, разбира се, не са фиксиран брой за всеки мач – при по-големите мачове имаме по-голям избор и обратното – по-ограничени са опциите за малките първенства.

За най-следените лиги обаче компанията изобщо не се стиска и дава над 400 различни варианта за поставяне на залог, като не рядко изборът достига и до 500.

Няма смисъл да изреждаме всички варианти, но те включват обикновени залози, при които се залага на резултата и други основни показатели като броя на попаденията, разликата (азиатският хендикап е предпочитан начин за залози относно победната разлика), полувремената и др., както и на необикновени пазари като време на първия гол, дузпи, картони и много, много други.

Високи ли са коефициентите?

Колкото и много да са вариантите за залог, те не са нищо, ако не са подплатени с достойни линии, а Winbet определено не се излага в това направление. Макар обикновено да не са абсолютен лидер в коефициента за даден пазар, то винаги са съвсем близо до най-добрите предложения. Винаги има букмейкъри, които поставят много високи линии за едни пазари, но ниски за други. В същото време, рядко най-високите предложения са в Winbet, но пък от друга страна никога ставките не могат да се определят като ниски. Те са на едно стабилно и равномерно добро ниво. Ако направим статистика за средния коефициент за всички пазари, без съмнение родният оператор ще се класира на много добра позиция в цяла Европа.

Какво правим след старта на двубоя?

Както стана ясно от статията ни Уинбет мачове на живо, операторът залага много на своите залагания в реално време, особено що се отнася до видовете спорт с най-многобройна аудитория в България.

Тази напълно различна и атрактивна възможност е в друг раздел. Той се казва “На Живо“ и в общи линии нещата в него се случват по много подобен начин на пре-мач залаганията.

По-различното е, че можете да направите залога си като имате на предвид начинът, по който се развива срещата. В това отношение компанията ни помага изключително много със своето виртуално изобразяване на срещата и най-вече с обстойните статистики, които включват:

 • Удари
 • Удари в очертанията
 • Удари извън очертанията
 • Ъглови удари
 • Свободни удари
 • Засади
 • Удар от вратата
 • Тъчове
 • Жълти картони
 • Жълти/червени картони
 • Червени картони
 • Спасявания
 • Нарушения

Обобщение

Уинбет може и да няма много дълъг стаж в игралния сектор, но въпреки това букмейкърът е съумял да интегрира трупания с десетилетия опит от международните компании в своя сайт, така че да стартира ударно с услуга на високо европейско равнище, която е най-добре развита именно във футболната игра. Няма водещ шампионат, който да се пропуска от оператора, а не по-важни за сериозните залагащи са стотиците лиги от по-заден разряд. Мачовете са хиляди, пазарите стотици, а емоциите – безкрайни.