Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Забравили сте си логин детайлите в Betfair? Ето какво да направите!

Забравили сте си логин детайлите в Betfair?

Вход в системата на Betfair

На всеки може да се случи да забрави паролата или потребителското си име в някой сайт, особено, ако от дълго време не е влизал в него, или пък ако винаги е ползвал функцията на браузърите за запаметяване на паролата, но поради някаква причина тя е била изгубена. Ако това ви се случи в Betfair обаче, няма да бъде повод за притеснение. В тази ситуация са изпадали хиляди играчи на букмейкърската къща и компанията има отработен механизъм за справяне с нея.

Каналният ред за възстановяване на парола в Betfair (или на потребителското име) запазва един добър синхрон между лесното преминаване през процеса и в същото време гарантиране на сигурността, за да е ясно, че трето лице не се опитва от ваше име да иска възстановяване на данните. Сега ще научите как трябва да процедирате, ако този неприятен момент със забравените логин детайли ви се случи и на вас, като ще ви обясним какво да правите и при забравена парола, и при забравен username.

Какво да правим при забравена парола в Betfair?

Под логин полетата ще видите текст “Забравено потребителско име / парола“. Натиснете върху думата “Парола“ и в следващата страница ще трябва да напишете своето потребителско име, което сте избрали по време на създаване на сметка в Betfair, и да натиснете на бутона “Проверка“.

След като системата установи, че такова потребителско име съществува, вие ще бъдете попитани дали искате паролата ви да бъде изпратена като СМС или по имейл.

При първия вариант, линкът за възстановяване ще ви бъде изпратен на вписания при регистрацията телефон, а при втория – на регистрирания имейл адрес. СМС услугата е направена за хората, които залагат от смартфоните си, но и имейл опцията е достатъчно удобна. Само имайте предвид, че понякога съобщенията попадат в “спам“ папката.

Какво да правим при забравено потребителско име в Betfair?

Отново трябва да погледнете към текста “Забравено потребителско име / парола“, но този път трябва да натиснете върху “Потребителско име“. Когато клиент забрави псевдонима, с който се е регистрирал, той трябва да въведе имейл адреса си и да натисне “изпращане на напомняне“. По подобен начин, Betfair ще изпрати е-mail.

Както виждате, какъвто и проблем да имате с логин детайлите си, ще можете да го разрешите сравнително бързо и отново да се върнете към залаганията. Гореописаните процедури при загубени логин данни в Бетфаир работят в 99% от случаите. Ако попаднете в останалия 1%, Бетфеър Поддръжка на клиенти ще бъде вашият начин да влезете отново във владение на акаунта си.