Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

3 печеливши стратегии за трейдване в Betfair

3 печеливши стратегии за трейдване в Betfair

Вход в сайта на Бетфеър

Betfair често се нарича най-добрата борса за залози в цялата индустрия. Високите коефициенти с голяма палитра от залози, както и високата ликвидност в комбинация със стабилността и надеждността на пазарите, са превърнали този сайт в топ дестинация за професионалните играчи. Не е преувеличено да се каже, че има много хора, които си изкарват прехраната с трейдване в Betfair. Какво обаче отличава най-добрите трейдъри в сайта от обикновения играч ? Това са печелившите стратегии. Ето 5 от най-ефективните тактики за игра в Борса за Залози Бетфаир.

1. Скалпиране

Тази стратегия първоначално бе разработена за трейдване на пазари в конните надбягвания, но след това бе имплементирана и в други спортове. Обосновката зад този модел е доста прост. Ако имате опит с борсата, може би сте открили, че повечето промени на коефициентите се случват в последните няколко минути преди началото на един мач, особено ако той е очакван от феновете.

При скалпирането маржовете на печалба не са много високи, но пък за сметка на това успехът е почти сигурен. Например, ако направите залог при 2.40 коефициент за победа на Арсенал и след това продадете чрез “СРЕЩУ“ опцията същия залог при 2.30 коефициент, вие ще си гарантирате печалба за много кратък период от време, в повечето случаи под пет минути. Ако сте заложили 100 лв. при 2.40 коефициент и продадете залога при 2.30 коефициент, няколко минути по-късно ще бъдете по-богати с 10 лв.

Трябва обаче да бъдете внимателни, когато правите Betfair Скалпиране. Тази стратегия изисква самоконтрол и дисциплина, а и трябва да имате обективни причини да очаквате коефициентът да отиде в желаната от вас посока. Много аматьори се опитват да скалпират на почти всеки мач, а това обикновено води до катастрофални резултати.

2. Под 2,5 гола/Първи гол

Това е една малко по-сложна стратегия, при която трябва да направите два залога. Първият залог трябва да бъде “ЗА“ вкарването на първи гол до 10-ата минута, а вторият трябва да е “ЗА“ Под 2,5 гола в мача, като вторият залог трябва да бъде 10 пъти по-голям от първия. Например, ако първия е за 5 лв., вторият трябва да бъде за 50 лв.

В случай, че единия отбор отбележи през първите 10 минути, вие ще приберете печалба, която обикновено е за над 10.00 коефициент. Ако пък нито един отбор не отбележи за този период, вашият първи залог ще загуби, но в този момент можете да направите “СРЕЩУ“ залог на пазара за Под 2,5 гола, чийто коефициент обикновено спада драстично, за да покрие загубата от първия залог и да ви изведе малка печалба.

Опасността на тази стратегия се крие във възможността да загубите първия залог и да не е успеете на поставите “СРЕЩУ“ залога навреме. Затова трябва да бъдете на линия и точно след изтичането на 10-ата минута да направите залога.

3. “СРЕЩУ“ сервиращия в тениса

Преди да последвате тази система е важно да сте добре запознати със спорта тенис на корт и особено със силните и слабите страни на двамата играчи. Тя се използва по-често в мачове с равностойни съперници и особено в женския тенис.

Онлайн букмейкърите винаги дават предимство на сервиращия да спечели гейма, но в много мачове броят на пробивите е много близо до 50%, а понякога дори и над половината геймове завършват с пробив.

В Статията Betfair Стратегия за WTA тенис мачове сме ви представили още една тактика, която използва същия принцип, но по малко по-различен начин.