Вземи 200 лева бонус от Efbet

Efbet Бонус Събитие – Правила и условия

Efbet бонус "Събитие"

Вземи бонус събитие от Ефбет

Бонус Събитие на Efbet е един по-различен букмейкърски бонус, който е предназначен само за играчите, които присъстват на място на събитията в реалния свят, които се правят от компанията. Тоест, ако играете само онлайн и не посещавате обектите на елитния български хазартен оператор, тази промоция не представлява интерес за вас, но в противен случай продължете да четете за тази промоция, наградите от която са в размер на 20 или 50 лв., които се предоставят под формата на Free Bet (безплатен залог) в онлайн бетинг сайта. 20/50 лв. е сумата, която ще ви бъде предоставена за безплатния залог, а от него можете да си спечелите до 5 пъти размера на бонуса.

Кога и къде Efbet дава своя бонус Събитие?

5 х размера на бонуса максимална възможна печалба означава, че при взет 20 лв. бонус имате ограничение на печалбата в размер на 100 лв. Ако имате късмета да получите по-големия бонус – 50 лв. – ще имате шанса да завоювате до 250 лв. награда.

Имайте предвид, че ако поставите безплатния си залог на по-голям коефициент от 6.00, горницата ще бъде извадена от изчисленията и реално ще получите само посочения максимум.

Също така, трябва да знаете и че безплатният залог трябва да бъде изигран на спортен пазар, чиито коефициент е поне 1.50. Нямате право да разпределяте залога на няколко части – трябва да го заложите целия наведнъж.

Естествено, в случай на неуспех на безплатния залог, вие не печелите нищо. Нетната печалба от успешните залози се кредитира по сметката ви за залози в онлайн оператора.

Правила и условия на Бонус Събитие в Efbet

  • Коментираните суми – 20 и 50 лв. – не са фиксирани, а показват най-големия възможен бонус, на който имате право. Това означава, че ако получите оферта за 20 лв. Бонус Събитие, но депозирате само 15 лв., вашият бонус ще бъде равен на 15 лв.
  • Само нетната (чиста) печалба от залога се превежда по сметката ви за залози.
  • За да стане нетната (чистата) печалба от залога изтегляема, условието е да преминете през етап на разиграване на бонуса. Той се приема за разигран, когато съберете залози за общо 3х бонус + депозит.
  • В случай, че затворите залог или залогът е на пазарите от азиатски тип, DNB или четно / нечетно, те не се добавят в изчисленията за разиграването на бонуса.

Обобщение

Промоционален бонус Събитие е сред многото качествени оферти на българския оператор, които ни дават достъп до безплатни залози без много условия към тях. Основната разлика с останалите промоции на компанията като Бонус Презареждане на Ефбет е, че тук се изисква физическо присъствие на събитие в истинския свят. При останалите промоции ще имате достъп до бонуси с добър потенциал дори и да сте единствено онлайн играчи. Все пак, това е един интересен начин да се разнообрази промоционалния асортимент и бихме дали позитивна оценка на промоцията.