Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Залози на електронни спортове в Betfair

Betfair залози на електронни спортове

Посети eSports в Бетфеър

Постоянно нарастващо е вниманието на играчите в букмейкърските къщи към е-спортовете. Ако сте от малцината, които все още не са разбрали за този феномен, ще ви обясним – електронните спортове на практика представляват електронни игри, практикувани от играчи или отбори на професионално равнище. Също както и при истинските спортове, имаме турнири, лиги, клубове, спонсори и фенове при всеки един eSport. На тази нова мода може да се залага в букмейкърите като Betfair, точно както може да се залага на волейбол, конни надбягвания или футбол.

Разделът на Betfair Електронни спортове е място, което си заслужава да посетите. Както защото ще преживеете един нов вид емоции, така и защото от електронни спортове, по подобие на конвенционалните спортове, може да се печели от залози. Това важи особено за букейкъри като британския оператор, където и коефициентите са на ниво.

Секция eSports в Бетфеър

Сайтът няма отделен раздел за залози на електронни спортове. Те са сложени наравно с всички останали игри и могат да бъдат намерени от общото меню на “Всички спортове“ .

Мачовете и играчите (или отборите) в предстоящите събития са подредени в каталог. Отново, разположението е същото като разположението на програмата в другите спортове.

Сортиране на е-спортовете можете да правите както по играта, така и по турнири. Бетфеър предлага залози както на конкретни мачове, така и на цели лиги и турнири. При някои от компютърните игри има лиги, които по нищо не се различават от мащабите на едно средностатистическо футболно първенство, например, както и турнири във формат, подобен на турнирите в тениса на корт.

Видове е-спортове и пазари за тях в Betfair

Всички основни турнири и лиги от следите игри се отразяват от Бетфаир:

  • Call of Duty
  • Overwatch
  • Counter Strike – GO / GO ESSA
  • League of Legends
  • Dota
  • Global Starcraft II
  • И много други…

Една специфична характеристика на eSports пазарите е, че при повечето игри няма опция за равенство, просто защото в самите игри битката продължава до победа на единия отбор. Това се приема като положително явление от играчите, тъй като остават само два възможни изхода.

Освен залагания за победител, електронните спортове съдържат и десетки други бетинг опции. Повечето от тях приличат на стандартните залози при конвенционалните спортове, но има и такива, които са специфични за дадена игра. По принцип, повече залози ще откриете в “Спорт“ в сравнение със “Спортна Борса“, но за сметка на това във втория раздел ще правите залози при по-изгодни линии.

Live залози на е-спортове в Betfair

Live залози на е-спортове сайтът предлага и в двата си раздела, но тук трябва да направим една вметка и да кажем, че те са доста повече в спортната борса. Това е едно от много Предимства на Betfair борса пред букмейкърите.

Инфото в реално време обаче е недостатъчно, като дори няма и да виждате текущия резултат от играта, камо ли други статистики. Затова, ако нямате възможност да гледате или следите играта другаде, препоръчваме ви да правите предимно пре-мач залози на е-спортове, тъй като без никаква информация е трудно да се печели на живо.

Обобщение

Спортовете в електронния свят достигнаха неочаквано големи висини последните години и специалистите са единодушни, че известността им само може да расте в идните години. Букмейкърите спомагат много за това, тъй като те са сред най-големите спонсори на eSports клубовете и играчите, а да не говорим колко много хора ги следят заради пазарите, които сайтове като Betfair sport пускат за тях.