Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Затваряне на залог с Efbet Cash Out (кеш аут) опция

Затваряне на залог с Efbet кешаут опция

Многобройни сигнали за блокиране на акаунти и отказ за изплащане на печалби!

Затвори залог в Ефбет

Както и по-голямата част от букмейкърските къщи в България и Европа, родният бетинг портал Efbet също има вградена опция за Cash Out, която в България може да се срещне и под името затваряне на залог или просто кешаут.

Тази опция ни дава шанс да сложим точка на вече поставен залог във всеки един момент, като в резултат от използването й можем да получим обратно както повече, така и по-малко пари от тези, които сме инвестирали в залога.

На Efbet Кеш Аут функцията може да й бъде намерено приложение в много различни ситуации. Например, ако поставеният от вас залог не се развива така, както сте очаквали, можете да видите колко пари ви предлага букмейкърската къща, за да откупи от вас залога, и, ако парите ви се сторят достатъчни, натискате съответния бутон “Затвори залог“ и на секундата получавате средствата по сметката си.

Имайте предвид, че предложението за кешаут в Efbet и останалите букмейкъри е динамично и може да се промени във всеки един момент, особено когато спортното събитие се провежда в момента. При залозите пре-мач, предложението също ще се променя, когато има и промяна в коефициентите за въпросния пазар – когато коефициентът бъде намален, офертата за затваряне на залог в Efbet ще се вдигне и обратното. По същия начин, ако мачът е в ход и резултатът към момента дава положителни очаквания за залога ви, размерът на офертата ще се вдигне рязко. Колкото по-вероятно става познаването на залога, толкова повече кешаут предложението ще се доближава до сумата, която бихте спечелили при изчакване на последния съдийски сигнал.

В момента, в който натиснете “Затвори залог“ бутона, интригата в двубоя свършва от вашата гледна точка. Тоест, искаме да кажем, че крайният резултат вече няма отношение към залога ви, тъй като вие сте го затворили и той се счита за “уреден“.

До тук ви обяснихме какво представлява функцията като цяло, а в следващите редове ще направим по-подробен разбор на конкретните предложения за Кеш Аут в Eфбет Спорт.

Ръководства за Кеш Аут в Efbet

Цялата философия на това да затвориш залога си в Efbet се крие в това да натиснеш един бутон, така че никой няма да има проблеми да се възползва от предложението!

Родният хазартен оператор ни позволява да затваряме както сингъл залозите си, така и нашите множествени фишове.

Ние виждаме само един недостатък и той е, че функцията не е налице за цялата спортна програма на Ефбет, но за почти всеки един залог в раздел “На живо“ ще можете да я приложите.

В случай, че функцията е на линия за някой пазар, в полето “Моите залози“ (позиционирано е до талона за поставяне на залог) ще се появи бутон “Затвори залог“, като в бутона е поместено и актуалната оферта за затваряне. Натискането на този бутон означава край на залога – към сметката ви се прибавя сумата, изписана върху бутона, залога се премества в секцията на уредените залози и можете да забравите за този свой залог и да насочите вниманието си към следващите изгодни селекции!

За кои спортове и пазари можем да затворим залога си в Efbet?

Макар че в Efbet затваряне на залог не може да се направи за всеки един пазар, функцията е широко разпространена сред водещите спортове като тениса, например, където голяма част от мачовете са достъпни за залози на живо и в следствие на това има голям обхват от спортни събития и пазари с включена функция за затваряне на фиша. Разбира се, футболните фенове също ще могат да затварят залога си при почти всички случаи, като функцията е на разположение още и за много събития от спортове като баскетбол, хандбал, волейбол и други.

За съжаление, все още българският букмейкър не е създал начин да знаем предварително дали залогът ни ще може да бъде затворен или не – това става ясно чак когато залогът е вече поставен. Можете да сте сигурни обаче, че за големи мачове от Европа няма как да не можем да се възползваме от тази модерна и иновативна опция. Ако видите някой мач в раздел “На Живо“, то също можете да очаквате след поставянето на залога да имате шанса и да го затворите предварително.

Плюсове и минуси на Efbet Cash Out

Основният плюс на тази възможност в този букмейкър е, че тя е на наше разположение за повече мачове в сравнение с други букмейкъри. От друга страна, водещият й минус в сравнение с други букита е, че към функцията няма допълнителни прилежащи екстри като частично или автоматично затваряне.

Затваряне на залог от Efbet Mobile

Наличните Ефбет приложения и мобилни версии по никакъв начин не ограничават правото ни да слагаме точка на залозите си по-рано от обичайното. Процедурата е напълно същата като тази, която ви обяснихме по-горе за компютърната версия, така че няма никакво значение какво устройство имате пред вас – във всеки случай ще можете да затваряте залога си!