Вземи 200 лева бонус от Efbet

Ефбет Резултати – Информация за секцията

Информация за секция Официални Резултати в Efbet

Официални резултати от Ефбет

Клиентите и посетителите на българската платформа за онлайн залози Efbet имат възможност да преглеждат официалните резултати на всички спортни събития от последните дни, въпреки че все още повечето потребители не знаят за тази възможност, но това ще се промени след прочитането на тази статия.

Как да проверяваме резултатите в Ефбет?

С цел да имаме база данни с всички резултати на едно място, от компанията са изградили специален раздел “Официални резултати“, който се отваря от футъра (най-долната част) на сайта. Линкът се намира точно зад раздела Статистики в Ефбет.

Заредили страницата “Официални резултати“, ще можете да проверите как са завършили всички спортни събития, които представляват интерес за вас.

Как да използваме раздел Официални Резултати в Efbet?

Когато страницата е вече заредена, вие ще видите една специфична търсачка, чрез която ще си проправите път до търсените резултати. Като за начало ще трябва да попълните за какъв период от време да се визуализират резултатите, като можете да изберете последните 24 часа, последните 48 часа или сами да изберете времевия период от календара. Също така, трябва да попълните поле, наречено “Тип идентификатор“, в който можете да търсите резултати за Дългосрочни събития, Пре-мач или на Живо. Накрая, трябва да изберете спорт и първенство, от което да видите крайните изходи на двубоите / състезанията.

Когато попълните тези полета, софтуерът ще изкара на монитора ви детайлни данни за всеки един резултат от всички събития, които са се провели в посоченото първенство за посочения период от време. Те се показват в хронологичен ред, подредени във вертикално меню. Всеки ред в менюто съдържа дата и час на започване на спортното събитие, както и отборите или състезателите, които са играли един срещу друг. При кликване върху някое събитие, софтуерът ще ви визуализира всички пазари, които са били предлагани за събитието, както и това кой/кои от пазарите за даден вид залог е излязъл печеливш. Ако вие сте заложили на някой от пазарите, ще ви бъде указано и дали сте спечелили.

На кои спортове ще можем да проверим резултатите?

За съжаление, услугата на Ефбет Официални развити все още не е развита до такава степен, че да покрива всички спортове. На този етап, от раздела можете да правите справка за резултатите от залозите си на футбол, баскетбол, тенис, моторни спортове, хокей, дартс и бейзбол.

За останалите спортове ще трябва да потърсите външни източници на информация, каквито в интернет пространството има много. А ако се интересувате конкретно от изхода на ваш спортен залог, можете да влезете в историята на залозите си и да проверите дали той е уреден като печеливш или като непечеливш.

Обобщение

Секцията с Официални резултати много рядко се използва от играчите, защото повечето не знаят за нея, а много от останалите се интересуват само от това дали залогът им печели, което може да се провери и по-бързо от историята на залозите. Все пак, тази секция има своето приложение, особено за по-сериозните играчи, които се интересуват от различни тенденции в залозите. Например, платформата ви позволява да проверите колко често печели залог за Над 2,5 гола при определен коефициент или от определено първенство. Внушителната база данни от официални резултати на Efbet е поредната удобна услуга за играчите.