Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Функция за самоизключване в Betfair – Обяснение, ръководство и налични срокове

Betfair функция за самоизключване

Влезте в Betfair

Спортните залози се превърнаха не само в обичайна практика за любителите на хазарта, но и за любителите на спорта. Залозите носят много удовлетворение, но идват и с опасност от някои потенциални психологически проблеми, изразяващи се в хазартна зависимост, което пък обикновено е придружено с пропиляването на много пари. Заради това социално отговорните букмейкърски къщи като Betfair са проектирали различни варианти за лимитиране на достъпа до хазартните услуга на сайта за конкретен период от време или перманентно, с което се цели да бъдат защитени уязвимите играчи и да бъдат намалени потенциалните негативни последствия.

Тук ще открехнем вратата с опцията Самоизключване в Betfair, с която ще можете да направите това – да забраните сам на себе си достъпа до залаганията. Още от сега е важно да вметнем, че вашето решение е окончателно и, веднъж възползвали се от функцията, след това няма как да отмените това, което сам сте решили. Така че помислете два пъти дали реално е необходимо да самоизключите правото си на ползване на собствения Betfair акаунт.

Как се прилага опцията Betfair Самоизключване?

Влезте на първо място в “Моята Betfair Сметка“ и от менюто последвайте линка “Защита на играч“.

Един от прозорците, които ще се покажат, е “Самоизключване“, а от него трябва да натиснете на “Промени“ и “Бих искал да се самоизключа са следния период“.

Следващата стъпка е да изберете периода (вижте следващия параграф) на блокирания достъп, да напишете своята Betfair парола и да кликнете върху “Напред“ бутона.

Отново ви приканваме да проверите внимателно какво точно сте въвели, защото след натискането на “Напред“ бутона вашето решение ще бъде на 100% безвъзвратно.

За колко време можем да блокираме достъпа си до Betfair?

Хазартната компания от Великобритания не позволява да се самоизключите за само няколко дни или седмици – минималният срок, за който можете да заявите спирането на сметката, е половин година. Това е решение с цел играчите с проблемен хазарт да могат наистина да обърнат внимание на зависимостта си и да я излекуват – нещо, което не може да стане само за няколко дни. Ето и всички възможни периоди, които можете да изберете от менюто:

  • Половин година
  • Една година
  • Три години
  • Пет години
  • Перманентно

Вие сами трябва да решите за колко време е най-добре да спрете със спортните залози. За този период достъпът до акаунта ви ще бъде напълно спрян, но все пак ще можете да получите парите от сметката си, ако имате такива. Това обаче няма да стане чрез стандартната процедура, която сме описали в статията ни за Betfair теглене ръководство, а вместо това ще трябва да се свържете с компанията и нейните служители ще ви съдействат за получаването на парите.

Кога е добре да използваме функцията Betfair Самоизключване?

Много рядко играчите прибягват до функцията, но е добра идея да се замислите за нея, ако усещате, че губите контрол върху залаганията си и те се превърнат от забавление в причина за стрес и напрежение.

Естествено, този контрол можете да си направите и сами, без да използвате функцията, но винаги има опасност да се изкушите, когато имате достъп до сметката си.

За да не се стига до хазартни проблеми, нашият съвет е винаги да гледате на залаганията като на форма на забавление и никога да не залагате повече, отколкото позволяват финансовите ви възможности.

Обобщение

Функция за Самоизключване като тази в Бетфеър Спорт и Борса трябва да има във всеки сериозен сайт, защото трябва да се помага на проблемните клиенти да се излекуват от вредния си порок. От тези играчи букмейкърите печелят най-много пари, така че трябва да уважаваме постъпката на този оператор, който помага на уязвимите играчи, вместо да ги изцеди докрай.