Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bwin Poker Cashback – до 40% рейкбек в новата ВИП програма

Bwin Poker Cashback

Вземи награда от Bwin

Услугата на Bwin за покер игри има една от най-добрите системи за възнаграждаване на потребителите и в най-новата си версия предоставя на клиентите си възможността да вземат до 40% cashback ежеседмично, а също така като част от промоционалната програма #Награди можете да си спечелите и турнирен билет за до $1,050.

Целта на тази програма е само една – компанията да покаже на клиентите си, че цени решението им да изберат именно нейната покер зала.

Достъп и включване към #Награди

Достъп до кешбека и турнирните тикети имат всички регистрирани клиенти на Bwin, които играят покер, като първата си карта за награди ще получите при само една спечелена точка.

За да стане това обаче, трябва да сте отбелязали желанието си за включване в промоционалната програма. Това е еднократно действие и се извършва от раздел “Промоции“.

Bwin Кешбек

Основната част от промоцията е схемата за кешбек. Играещите покер би трябвало да знаят, че малък процент от залозите в пота на една покер игра остават за организатора и това се нарича “рейк“. Е, в Bwin Poker можете да вземете до 40% от този рейк обратно в края на седмицата!

Как става това? Трябва да печелите точки, като за всяко евро под формата на рейк ще получите 2 бонус точки.

Кешбек процентът ви след това зависи от броя на събраните точки:

  • Ако броят на точките е между 5-20, връщат ви се 10% кешбек
  • Ако броят на точките е между 50-200, връщат ви се 20% кешбек
  • Ако броят на точките е между 300-1 000, връщат ви се 25% кешбек
  • Ако броят на точките е между 1 200- 2 000, връщат ви се 30% кешбек
  • При по-голям брой на точките – взимате максималния процент от 40% кешбек!

Както виждате, трябва да имате поне 5 точки или с други думи през седмицата да сте оставили поне €2,50 в рейк, за да се вредите за участие в бонуса.

Интересното е, че между нивата на кешбека има дупки. Например, между 20 и 50 точки ще бъдете на границата между 10 и 20 процента в кешбек. В такъв случай просто ще попаднете в тази група, в която сте били миналата седмица.

За събирането на точките се зачитат всички изиграни игри от първата минута на понеделник до последната минута на неделя.

Билет за турнири

Играчите, които печелят по най-малко 1 точка всеки ден, ще могат да участват и в лотарията за билети за големи (или не толкова големи) турнири.

Някои от билетите са на много висока стойност – за над 1 000 долара – и участието в тези турнири ви позволява да се борите за огромни награди при добро представяне.

Всички билети са валидни само 7 дни, така че ще трябва да побързате да ги използвате, независимо дали сте готови за голямата игра или не. Хубавото е, че нищо не губите, защото нищо не плащате за участието в турнира – ако сами бяхте дали над хиляда долара за участие в турнир и отпаднехте на първата ръка, със сигурност би било много, много по-неприятно.