Вземи 200 лева бонус от Efbet

Как да създаваме залози с новата услуга на Betfair Едномачови комбинации?

Залози с новата услуга на Betfair Едномачови комбинации

Вход в сайта на Бетфеър

Правенето на Залози на футбол в Бетфаир никога повече няма да бъде същото след въвеждането на най-новата опция, казваща се “Едномачови комбинации“. Тя ни позволява да създаваме такива залози, каквито на нас ни харесват, разбира се следвайки и определени рестрикции. В тази статия ще ви представим събраните ни знания за едномачовите комбинации в букмейкъра.

Същност на едномачовите комбинации

Функцията позволява да съчетаваме различни пазари за един и същ футболен мач в една комбинирана селекция. Повечето букмейкъри налагат ограничения за залагането на няколко пазара от един мач в общ фиш, но чрез новото предложение на Betfair ще можете да правите такива комбинирани залози, а букмейкърът ще ви предложи коефициент за вашия избор.

Как и къде може да се залага на едномачови комбинации?

За начало, трябва по стандартния начин да отворите всички пазари за един мач. Това става възможно от раздел “Спорт“. След като отворите страницата на конкретен мач, в менюто с видовете залози ще срещнете една нова графа “Едномачови комбинации“.

Кликнете на нея и ще се покажат видовете залози, които ще имате възможността да съчетаете в една селекция. Позволява се да съчетавате два, а ако желаете и повече пазари. Започнете да маркирате селекции и сами ще разберете това. Те ще се включат в талона и с добавянето на всеки нов пазар ще се ъпдейтва и коефициента.

Все пак, някои от селекциите няма възможност да се комбинират, като в такъв случай за това ще бъдете известени чрез талона.

Въпреки това лесно ще можете да изграждате селекции, в които някои от пазарите означават едно и също нещо. Например, успешно успяхме да комбинираме в една селекция следните пазари – Тотнъм Краен Резултат, Над 0,5 гола за отбора на Тотнъм и двоен шанс Тотнъм или равен – където и трите пазара със сигурност ще са печеливши, стига Тотнъм да победи в мача. Заедно с тях, за да увеличим коефициента, можем да добавим залог за първи голмайстор или нещо друго.

Ограничения на Betfair Едномачови комбинации

Основното условие е, че нямате право към една селекция да включвате маркети от няколко различни мача. Именно поради тази причина екстрата е наречена “Едномачови комбинации“. Също така, графа за функцията няма да срещнете в страницата за мачовете в Спортна Борса. Ограничения обаче няма за броя на пазарите в селекция.

Обобщение

Комбинираните залози за един футболен мач в Бетфеър открехват вратата за едно съвсем ново бетинг изживяване със залози, които не сте правили никога до сега.

Обикновено в букмейкърите сте правили по един залог на мач и сте се интересували от само едно нещо в мача. Например, ако заложите за голове, интересува ви по-бързо да се отбележат попадения в срещата. Но сега, заедно за един двубой можете да заложите и за голове, и за корнери, и за победител, и за голмайстори и за каквото и друго се сетите, като така гледайки мача ще се вълнувате от почти всяко събитие на игрището.

Още една не маловажна причина да използвате новата функция е наличния Бонус за едномачови комбинации в Betfair.