Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bwin Affiliate – Изгодни ли са условията в партньорската програма?

Bwin партньорска програма

Affiliate програма в Bwin

Повечето букмейкъри дават възможност на трети лица да рекламират услугите им и да печелят пари от това. Дори и сайтът Bwin, който вече има над 20 млн. клиенти, не иска да спира разрастването на потребителските сметки и предлага на желаещите да станат негови партньори комисионна от приходите, идващи от привлечените клиенти.

Системата за афилиейти допуска регистрации от частни лица и регистрирани компании. Най-просто казано, рекламирането се извършва по следната схема:

  • 1. Партньорът поставя реклами под формата на банери в сайта си.
  • 2. Читател на сайта отваря банера и се регва в букмейкъра.
  • 3. Партньорът започва да получава комисионни от печалбите, които акумулира букмейкърът от този читател.

Разбира се, към това кратко ръководство има други важни детайли, до които ще достигнете, прочитайки следващите редове.

Как да стана партньор?

Букмейкърската къща има отделен от главния сайт за своите партньори – partyaffiliates.com, в който се правят заявките за участие в програмата.

Самите заявки включват попълване на данни от съответната страница за това, които данни трябва да отговарят едно към едно на данните в документите ви за самоличност.

Сред другите данни за попълване, наред с обичайните лични данни, е адресът на вашия уебсайт, освен ако няма да рекламирате сайта по имейл или в офлайн пространството (има такива отметки, които можете да изберете).

Основни правила на програмата

Задължително е да сте наясно с правилата партньорската програма, ако ще започнете да работите заедно с букмейкърската къща. Не е във ваш интерес да пропускате прочитането им и просто да сложите отметка, че сте съгласни с тях (както правят повечето хора, когато се регистрират в който и да е сайт), защото нарушението на някое правило може да ви извади от програмата или да ви донесе парични загуби.

Така например, ще видите, че има минимална сума за теглене, до която трябва да достигнете в първите четири месеца след създаването на афилиейт акаунта. Това правило е с цел да отсее несериозните партньори.

Има и изисквания към самото рекламиране – компанията държи на името си и не желае марката й да се появява на сайтове с незаконно или неприлично съдържане.

Друго важно изискване е, че тегления се правят за суми от поне 50 долара.

Парите могат да се прехвърлят или на акаунта в Bwin Ревю, където да залагате с тях или да ги изтеглите по удобен начин, или да бъдат трансферирани директно от рекламния сайт към ваша сметка в банка, Skrill или Neteller.

Комисионни

Комисионната на партньора зависи от броя на месечните регистрации на играчи с реални средства.

Ако в месеца нямате нито една регистрация на нов клиент, ще получите 15% комисионна от предишните си доведени играчи.

При между 1 и 25 нови клиенти в рамките на месеца, комисионната е 25%, като тя може да достигне и до 35% при по-голям брой нови привлечени играчи.

Обобщение

Bwin е един от най-добрите сайтове за хазартни залози на международния пазар и това го прави атрактивен за залагащите. Естествено, това, че играчите по-често избират да се регистрират в този австрийски букмейкър, отколкото в други, от своя страна го прави и подходящ за афилиейт партньорства. Комисионните са високи, участието в програмата започва лесно и всеки може да опита търговските си умения!