Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Поддръжка на клиенти в Bwin: Чат на живо, Телефон & E-mail

Bwin поддръжка на клиенти

Към сайта Bwin

При всякакви случаи на проблеми и въпроси е важно да се свържем колкото се може по-бързо с екипа на букмейкърската къща, в която залагаме. Тук ще се съсредоточим конкретно върху поддръжката на клиенти в опитния международен букмейкър Bwin, който има свое българско подразделение и цялостна поддръжка на български език.

Още в началната страница на уебсайта, поглеждайки горе в ляво, ще видите линкове за “Помощ“ и “Контакт“.С клик върху контакт бутона моментално ще се озовете в страницата за поддръжка на клиенти. В горната й част ще видите най-често задаваните въпроси от клиентите – например, въпроси за bwin регистрация, влизане в системата, забравена парола в bwin и други.

След въпросите и отговорите ще откриете вече и възможностите за действителен контакт с букмейкъра. За всяка една от възможностите ще си поговорим по-долу.

Bwin поддръжка на клиенти чрез имейл

Във въпросната страница е поставена форма за изпращане на имейл, в която описвате проблема си и предоставяте своята електронна поща + име и фамилия. Ако имате регистрация, тези ваши данни ще бъдат генерирани от вашата информация в профила, а вие само със свободен текст ще напишете от какъв вид помощ имате нужда.

Освен това, когато сте в профила си ще виждате и бутон за качване на файлове, в случай че искате да покажете някаква снимка на екипа. Този бутон обаче няма да се вижда от нерегистрираните потребители. До 5 MB трябва да бъдат файловете.

Попълвайки и изпращайки формата, остава ви просто да проверявате от време на време пощата си за отговор.

Bwin поддръжка на клиенти чрез чат на живо

Друга контакт опция в Bwin е чатът на живо. Разбира се, това е най-бързият начин за достигане до служител на оператора.

Стартирайте чата от страницата “Контакт“ и, ако има свободен служител, веднага след това ще можете да му изпратите съобщение в появилия се прозорец. Ако никой не е свободен, ще се появи съобщение с молба да изчакате малко.

Това е начинът за незабавно получаване на информация по всеки въпрос. Той е по-бърз от писането на имейл и по-неангажиращ от телефонното обаждане.

Bwin поддръжка на клиенти по телефон

Ако искате да проведете разговор, използвайте номер +35924925685, но обърнете внимание, че телефонната линия не е безплатна и ще ви бъдат начислени стандартните такси.

В “Контакти“ на Bwin ще откриете и пощенски адрес, но едва ли ще искате да изпращате писмо до Гибралтар, което не е ясно кога ще пристигне. За разлика от този метод за контакт, останалите три са посветени на българския потребител и няма да имате проблеми който и от тях да изберете.