Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Подробни данни за Раздел Мултибет в Efbet

Efbet "Мултибет" залози

Многобройни сигнали за блокиране на акаунти и отказ за изплащане на печалби!

Ефбет мултибет залози

На платформите на различните бетинг оператори могат да бъдат открити всякакви видове оферти, насочени към подобряване на получаваната от играчите услуга. Все пак, единственото, което правят повечето сайтове, е да копи-пействат идеи от по-големите букмейкъри, но не такъв е случаят с българския Efbet, които са се доказали като платформа, която не само копира добрите практики от водещите международни букмейкъри, но и създава свои иновации. Пример за такава иновативна услуга е раздел Мултибет в Ефбет, който ще видите в централното меню и който е обект на обсъждане в настоящия материал.

Съдържание на Ефбет Мултибет

Раздел “Мултибет“ осигурява мигновена връзка с мачовете от най-известните шампионати във футболна Европа + водещите пазари за тях. Най-известните шампионати, които попадат в менюто на този раздел, са общо 5. Разбира се, става въпрос за всепризнатите водещи лиги не само в Европа, но и в света, част от които са всички най-големи клубни отбори. Те са:

  • Висшата лига на Англия
  • Примера Дивисион от Испания
  • Серия А от Италия
  • Бундеслигата на Германия
  • Лига 1 на Франция

Потребителската платформа на Efbet ни предоставя опцията да скрием събитията от някоя от изброените лиги, ако те не представляват интерес за нас. Това става с кликване върху лигата, с което автоматично се прибират мачовете от нея. Тази възможност също има своите не малко удобства, а други удобства са показваните дати и начални часове на мачовете, така че да можем да плануваме времето си, за да не пропуснем нито един интересен мач.

Разделът ни помага не само като събира на едно място всички най-интересни клубни мачове, но и като ни показва още в основната страница на раздела най-често използваните пазари. Това е удобно, защото в стандартните общи страници за залози виждаме само коефициентите за 1Х2 пазари и трябва да отваряме страницата на конкретния двубой, за да видим и другите маркети. В Ефбет Мултибет ще виждаме на едно място за всички двубои още и пазарите за Под/Над 2,5 брой на головете, Изход от първо полувреме и Двата отбора да отбележат.

За всеки сблъсък от големите 5 футболни първенства ще виждате тези пазари и коефициентите за различните опции. Това ни улеснява много в правенето на залози по различни начини. Например, можем да сравним на едно място коефициентите за броя на головете в мача и така да видим за кои срещи букитата очакват най-много или най-малко попадения.

Мултибет Ефбет раздела предлага и още една възможност и тя е да подреждате по различен начин мачовете от отделните лиги. Това става с преместване на курсора върху някой от шампионатите, с което ще ви бъдат показани възможности за подредба по:

  • Час на започване
  • Отбор-домакин
  • Азбучен ред
  • + комбинации от трите фактора

Обобщение

Нашето обобщение е, че тази секция в сайта осигурява страхотен комфорт за всички правещи залози на футбол в Efbet. Повечето от залагащите инвестират парите си на най-интересните лиги, така че е много добре, че не се налага да браузваме из целия сайт, за да ги намерим. Разделът върши работа и при желание да бъде направена съпоставка между коефициентите на четирите пазара между отделните футболни срещи, а също така и за сравняване на коефициентите от Efbet и другите бетинг сайтове.

Все пак, тази млада и иновативна функция все още има накъде да се подобрява, като например бихме искали за българските играчи към останалите лиги да бъде прибавена и Първа Професионална Лига. Също така, добре е да се създаде възможност за отваряне на всички останали придадъчни пазари, което към момента не е възможно от Multibet секцията. Все пак, не можем да се сърдим и на наличното към момента, защото подобно нещо не откриваме в нито един друг български сайт.