Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

“Футболен експерт“ в Bwin – игра с прогнози с €10,000 възможна печалба

Bwin Футболен експерт

Посетете Bwin

Компанията за залози от Западна Европа Bwin не спира развитието си и създаването на иновативни предложения и игри. След като увеличи с 10 пъти своя
Bwin бонус безплатен залог
и пусна своите специални оферти за увеличени коефициенти в Bwin, сега операторът създаде и игра за футболни експерти, в която всички нейни клиенти могат да покажат уменията си в прогнозите и да спечелят 10 000 евро при пълна успеваемост. Представяме ви най-новата страница в сайта – “Футболен експерт“.

Условия на играта “Футболен Експерт“

Всяка регистрирана сметка може да се включи в играта, а достъп до нея можете да осъществите през рекламния банер в центъра на началната страница.

Самата игра е изградена от поредица от кръгове, като във всеки кръг на на вниманието на играчите се представят 11 срещи от програмата за Футбол в Bwin, които трябва да бъдат прогнозирани с 1, Х или 2 (зачитат се резултатите след края на 90-те минути – продълженията и дузпите не се броят).

Участието във “Футболен експерт“ е безплатно само по себе си, но играта е предназначена за клиенти, които реално ползват сайта. За да се удостовери това, букмейкърът изисква да поставите какъвто и да е спортен залог в рамките на същия ден, в който сте подали прогнозите си за играта. Това е най-малкото възможно изискване, така че можем да сме благодарни на оператора, че не ни кара да плащаме за самото участие в играта, както е обикновено при подобни игри-тотализатори.

Всеки ден можете да поставяте по една прогноза, а това означава, че имате право на няколко прогнози за всеки кръг. Така ако се колебаете за някой мач, можете на следващия ден да го отбележите с друг знак.

Печалби от Bwin Футболен Есперт

В крайна сметка, необходимо е да познаете най-малко 7 мача от 11-те в кръга, за да вземете печалба. Естествено, колкото повече са познатите двубои, толкова по-голяма става печалбата, така че се постарайте с прогнозите си.

Печалбите са както следва:

  • 7 познати срещи се равняват на €2 безплатен залог
  • 8 познати срещи се равняват на €10 безплатен залог
  • 9 познати срещи се равняват на €20 безплатен залог
  • 10 познати срещи се равняват на €2,000 кеш печалба
  • 11 познати срещи се равняват на €10,000 кеш печалба

Както виждате, при между 7 и 9 успешни прогнози получавате безплатен залог за използване на спортните пазари в Bwin, който е с, може да се каже, символичен размер. Сериозните печалби идват при 10 и 11 познати мачове, когато вече не става въпрос за безплатни залози, а за реални средства, които имате право да осребрите веднага.

Трябва да знаете, че последните две награди ще се разделят между играчите, ако има повече от един познал в дадената група. За другите награди (безплатните залози) пък трябва да знаете, че имате 7 дни за уползотворяването им.

Още едно важно условие е, че имате право на само една печалба от кръг. По-рано стана ясно, че имате право на няколко прогнози за кръг, но ако сред тях имате повече от една печеливши – зачита се само най-високата печалба. Тоест, ако в прогнозите си от четвъртък имате 9 познати, а в петък сте познали 10 мача, ще вземете печалба в размер на €2,000, а не на €20.

Обобщение

Тези игри с прогнозиране на футболни мачове имат все по-масирано присъствие в българските букмейкъри, но само играта “Футболен експерт“ в Bwin не включва такса за участие. В същото време наградите изобщо не са за подценяване. Ако така или иначе поставяте залози в този букмейкър, просто задължително е да ползвате и тази промоция.