Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Как да лимитирате дневните/седмичните/месечните депозити в Bwin?

Лимитиране на депозити в Bwin

Депозирай в Bwin

Сериозните и отговорни букмейкърски къщи като Bwin са създали различни инструменти, с които играчите сами да могат да контролират своята активност в залозите. Може би най-полезният инструмент сред всички е възможността да ограничим депозитите си, което е най-добрият начин да избегнем прекомерни загуби и големи залози в резултат на емоции.

Какви са вариантите за ограничаване на депозитите в Bwin?

В Bwin България имате възможността да ограничите депозитите си на дневна, седмична и месечна база.

Така например, ако поставите лимит от 200 лв. за една седмица, няма да може да превишите тази сума чрез депозитите си.

Имайте предвид, че тегленията нямат влияние върху този лимит. Тоест ако през седмицата изтеглите 100 лева, това не означава, че лимитът ви ще се вдигне със 100 лева.

Изцяло ваше е решението какъв лимит да сложите. Няма препоръчвани стойности – всичко е индивидуално.

Лимитите могат да се променят по всяко време, но промените влизат в сила 24 часа след поискването им – ако влизаха в сила веднага, на практика нямаше да има смисъл от цялата функция. В същото време, ако искате да намалите лимитите си, решението ви започва да се прилага моментално.

Да не се бърка с Лимит на залозите в Bwin – това е друго явление, което се случва по решение на букмейкъра при определени обстоятелства.

Лимит на депозит в Bwin – Как се прави?

  • 1. Кликнете на “Моята сметка“.
  • 2. От подробното меню в ляво изберете “Разширени настройки“.
  • 3. Веднага ще видите под тази категория да се появят две опции, едната от които е “Лимит на депозит“.
  • 4. В ляво на страницата ще видите актуалните лимити, а, ако все още не сте задавали никакви ограничения, ще изписва “Не е определен лимит“.
  • 5. В дясно ще има три полета – съответно за дневен, седмичен и месечен лимит. Можете да попълните едно или повече от тях.
  • 6. Когато напишете лимитите си, натиснете “Потвърди“.

Обобщение

Ако ви се е случвало в следствие на лоша серия и много нерви да правите необмислени депозити, за да избиете досегашните си загуби, тази опция определено ще ви бъде полезна. Нищо не е перманентно и завинаги, така че спокойно можете да поставите каквито си искате лимити и да ги промените на по-късен етап.