Вземи 200 лева бонус от Efbet

Конни надбягвания в Betfair – най-доброто място за залози на конни надбягвания в България!

Конни надбягвания в Betfair – най-доброто място за залози на конни надбягвания в България!

Бетфеър конни надбягвания

Залозите на конни надбягвания не са толкова популярни сред младата генерация в букмейкърските къщи, но това е един от най-традиционните спортове за поставяне на залози и си заслужава да залагате на състезанията с коне не само заради традицията, а и заради възможностите за печалба. Такива се осигуряват в най-добра степен от британския сайт Betfair, който обхваща широк кръг събития от Великобритания, Австралия, Съединените щати, ЮАР, Ирландия, ОАЕ, Франция и др. За конните надбягвания имаме интересни пазари, които нямат нищо общо с тези при другите спортове. Сега ще направим цялостна дисекция на конните залагания в Бетфаир.

Раздел за конни надбягвания в Betfair

Него ще отворите, след като извървите следния път: Клик върху “Всички спортове“ бутона и след това клик върху “Конни надбягвания“.

За да могат клиентите да браузват по-лесно из цветната палитра от залози на конни състезания, операторът е задал редица ползотворни търсачки и функции, чрез които бързо ще разберете кои са най-любопитните предстоящи надбягвания, къде ще се проведат те и други ценни вести, а от менюто може и да се търси кон чрез въведени от вас параметри.

В менюто на катeгорията “Конни надбягвания“, което доста се различава от менютата на категориите за другите спортни игри, ще видите следните начини за търсене и сортиране:

 • Днес – Надбягвания от деня
 • Утре – Надбягвания от утре
 • Надбягвания, които ще се проведат в двата дни след утрешния ден
 • Кон търсач – Една подробна и сложна търсачка, от която можете да издирите конкретен кон или кон от определена категория. Например, можете да търсите за коне, които са спечелили последното си надбягване,
 • Списък по азбучен ред – В тази страница се подреждат конете по азбучен ред. Ако се сещате за първата буква на даден кон, но не и на цялото му име, това е лесен начин да го намерите. Информацията за всеки кон показва кога и къде ще е следващото му надбягване.
 • Бъдещите състезания – В тази страница състезанията са подредени по държави.
 • Специални – Страница за различни специални залози на конни надбягвания и залози от сериите OddsBoost и #OddsOnThat.

Всички данни в раздела за конни надбягвания се извеждат благодарение на специализираната в тази област компания Timeform, която е и основният виновник за толкова богатото съдържание в раздела.

Разделът предлага и дневни прогнози, които са отделно от услугата за Betfair Прогнози, която е част от блога на сайта.

Видове залози и коефициенти за надбягвания с коне

И при конните състезания залагаме на голям брой маркети, като бързо ще се уверите, че повечето от тях се отличават значително от маркетите при футбола или хокея, например. Някои от пазарите са със съкращения, но все пак са ясно разбираеми и добре обяснени. Например, “FAV“ е съкращение на “фаворит“.

Видовете залози в Betfair Конни Надбягвания са разделени в няколко графи:

 • Печалба или EW – Кой кон ще спечели?
 • Място – Залози за даден кон да приключи състезанието в Топ 4, Топ 3 или Топ 2
 • Залагане без даден кон
 • Форкаст и Трикаст – Комбиниран залог, при който прогнозирате кои ще бъдат конете, завършили на първите 2 (при форкаста) или 3 (при трикаста) позиции.
 • InsuranceBet

Коефициентите не са нещо, което да ви притеснява, тъй като в Betfair за конни надбягвания имаме линии от световна класа, при които шансовете за печалби са огромни. Ако залагате умно и използвате някоя Стратегия за конни надбягвания в Бетфеър, шансовете ви ще бъдат още по-високи.

Не бива и да пропускаме, че събитията с конни надбягвания имат място под слънцето и на борсата на оператора, където ще залагате без марж на печалба и с коефициенти, които самите вие, заедно с другите играчи, определите. В Betfair Борса за спортни залози за всички изброени видове залози имаме и опция “СРЕЩУ“, с която можете да се запознаете от съответната ни статия за борсата.

Конни надбягвания на живо чрез пряко предаване

Състезанията с коне в Betfair могат да се гледат на живо, но за съжаление това е единственият спорт от услугата за Пряко предаване на Бетфеър, която не позволява гледането без да е поставен залог. Все пак, с минимален залог от €0,50 ще можете да гледате желаното събитие, а и конните надбягвания са един от тези спортове, които така или иначе едва ли бихте искали да гледате, ако не сте заложили на тях. Надбягванията с коне и залозите на тях са тясно свързани от векове насам.

Обобщение

Британската компания няма как да не притежава услуга на световно ниво в областта на толкова обичаните от англичаните спортни залози. Самият оператор спонсорира множество събития в спорта, заради което и получава ексклузивно съдържание за тях.

Залозите си можете да правите и в двата раздела на сайта, коефициентите са сред най-щедрите, а като бонус за състезанията, на които сме заложили, върви и опцията за гледане на надбягването. Още един бонус за статистическите данни и другата информация за конете, жокеите и състезанията, както и прогнозите за тях.

Не е нужно да сте експерт в конните надбягвания, за да опитате този различен свят на залагания, който ни се предлага от Betfair и който е практикуван по света още преди да се е чуло за залози на футбол!