Вземи 200 лева бонус от Efbet

Betfair Price Rush: Вземете най-добрите коефициенти в борсата за залози!

Betfair Price Rush

Price Rush в Бетфеър

Новаторството е в сърцето и душата на Betfair България и един от резултатите от този факт са страхотните нови функции на компанията, сред които е и услугата Price Rush, която ще ви представим в следващите редове.

Какво е Price Rush?

Чрез тази услуга, потребителите на британския букмейкър се възползват от още по-добри ставки за залози, които вече са поставени от тях. Това е възможно в секцията за залози от борсов тип (“Спортна Борса“). Тя се активира, когато в борсата се оферира по-висок коефициент за определен залог, който преди това сте поставили в “Спорт“ секцията. Тогава ще вземете така наречения Price Rush и чрез него потенциалната печалба ще се увеличи.

В случай, че вашият залог е бил ъпдейтнат с Price Rush, вие ще получите информация за това във виртуалния ви талон. Просто трябва да отворите “Моите залози“ и там ще бъде отчетено възползването от функцията.

Доста често ще ви се случва коефициентът ви да бъде увеличен с Price Rush, тъй като при борсовите раздели ставките са по-традиция по-добри в сравнение със залозите с фиксирани коефициенти.

Какво прави Price Rush ползотворна опция за потребителите?

Както знаете, коефициентите, които се показват в “Спорт“ раздела на Бетфеър и във всички останали оператори, са фиксирани от компанията. Тоест, вие нямате влияние върху тях, а единствено организаторът може да решава какъв да бъде коефициентът и кога да бъде свален или повишен. В борсата не е така, там коефициентите се ръководят от нагласите на потребителите, а функцията Price Rush ще ви помогне да извлечете полза от това.

Въпреки че функцията не е достъпна за всеки един залог, тя все още остава ползотворна за играчите и особено за тези играчи, поставящи често единични залози на спортовете, които ще прочетете след малко. За всички сингъли от тези спортове ставките ви ще се увеличават без усилия от ваша страна. Не трябва да въвеждате бонус кодове или да отваряте някакви специални страници – всичко се извършва на автоматичен режим.

Кога и за какво важи Price Rush?

Единственият недостатък на тази функция е, че не е на разположение за всеки един спорт в Betfair програмата. Естествено, тя също така не важи и за акумулаторните залози поради простата причина, че Спортна Борса на Бетфеър не поддържа такива. Но пък от друга страна е хубаво, че няма ограничения за пре-мач или на живо залози – всички те са отворени за Price Rush, стига да става въпрос за мачове от един от следните спортове:

  • Футбол
  • Баскетбол
  • Тенис на корт
  • Конни състезания
  • Голф

Не забравяйте, че функцията се активира само когато ставката може да бъде подобрена. В редките случаи, когато потенциалната печалба от борсата би била по-ниска от тази в раздел “Спорт“, тя няма да се включи. Няма и ограничение за правене на Бетфаир Кеш Аут. За разлика от повечето промоции на букмейкъра, при които квалифициращите залози не може да се затварят, няма да имате пречки да затворите залог с увеличен коефициент от иновацията на британската компания Price Rush.

Обобщение

Услугата Price Rush не може да се види в нито един друг сайт за бетинг в България поради простата причина, че няма друг такъв сайт у нас, който да притежава борса за залози. Нашият опит с функцията е на 100% положителен, тъй като често сме грабвали по-големи печалби чрез по-големите линии и в същото време никога не се е случвало да сме на загуба от нея – нещо, което и на теория е невъзможно. Харесва ни и че не трябва да правим нищо – софтуерът сам сравнява коефициентите и сам актуализира залога с по-високата ставка, когато има такава.