Вземи 200 лева бонус от Efbet

Скалпиране в Betfair: Как да правим малки, но постоянни и сигурни печалби

Скалпиране в Betfair - малки, но постоянни и сигурни печалби

Скалпиране в Бетфеър

Скалпирането е една Стратегия за Betfair Борса с висока честота и необходимост от много внимание, която обаче лесно гарантира бързи печалби. Научете всичко за нея от следващите редове.

Какво означава да скалпираш в борса за залози?

Скалпирането се разглежда като краткосрочна стратегия за трейдване. Целта е да вземете малка печалба от незначителни движения на коефициентите.

Например, ако сте заложили “ЗА“ победител в състезание от програмата за Конни Надбягвания в Betfair при 5.50 коефициент и след това успеете да заложите “СРЕЩУ“ същия кон при 5.40 или 5.30 коефициент, бързо ще грабнете лесна печалба от разликата в двата коефициента.

При скалпирането не се интересувате от развоя на самото спортно събитие, а единствено от движението на коефициентите за него.

Непобедимата ликвидност на борсата за залози на Betfair я прави идеална за скалпиране. Там има много играчи и ставките се менят постоянно.

Кога можем да приложим стратегията за скалпиране?

Обикновено “скалперите“ влизат на пазара, когато се появи нова информация. Например, излязат стартовите състави за даден футболен двубой и ключов играч от единия отбор ще остане на пейката. Пазарът ще реагира на тази нова информация и ще повлияе на коефициентите. Този процес обикновено се случва бързо, така че скалперите трябва да реагират също толкова бързо.

Идеята е когато научим информацията бързо да направим залог и след това да изчакаме промяната в коефициентите и да направим коренно противоположен залог.

Например, залагаме “СРЕЩУ“ победа на Барселона, когато сме разбрали, че Лионел Меси няма да може да вземе участие в двубоя. След вдигането на линията, залагаме “ЗА“ успеха на “Каталунците“ и разликата в двата коефициента ще бъде нашата нетна печалба.

Кои са предимствата на скалпирането?

  • Концепцията е проста и може да се практикува от всеки.
  • Може да генерира постоянни печалби, макар и в не голям размер.
  • Рискът е минимален, а според някои и дори отсъстващ.

Съвети за скалпиране

  • Трейдвайте на ликвидни пазари – Пазарът трябва да бъде натоварен и активен.
  • Започнете с малки суми – Докато усъвършенствате уменията си в скалпирането, залагайте с малки суми и на ниски коефициенти. Така, дори и при грешна прогноза за движението на коефициентите, загубите ви ще са минимални. Скалпирането на пазарите за победа на аутсайдерите са по-рискови, а и имат по-ниска ликвидност, което означава двойна опасност за играчите.
  • Поддържайте високо ниво на дисциплина – Това не е уникален за скалпирането съвет, но и тук важи с пълна сила. Следвайте стратегията си плътно и не се съблазнявайте да я нарушавате с идеята за по-голяма печалба.