Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Не помня паролата си за Winbet – Какво да правя?

Не помня паролата си за Winbet – Какво да правя?

ВАЖНО! Winbet е букмейкъра с най-ниска оценка според нашите потребители!

Посетете Winbet

Не всеки може да се похвали с памет като на слон и вероятно на повечето от вас ви се е случвало да забравите паролата си в един или друг сайт, особено ако дълго време не сте влизали в профила си и не сте използвали функцията на браузърите за запаметяване на пароли. Какво обаче правим, когато забравим паролата на букмейкърски профил в Winbet, в който имаме пари, бонуси за усвояване и така нататък? Не се притеснявайте, и този проблем си има решение. След като прочетете това ръководство ще знаете как да върнете владеенето на акаунта си при забравена парола.

Последователност от действия за възстановяване на парола в Winbet

  • 1. Използвайте бутона ВХОД в уеб портала за залози на Уинбет България.
  • 2. Там ще видите стандартните полета за потребителско име и парола, но освен тях има и връзка “Забравена парола?“.
  • 3. Изберете един от двата метода за възстановяване на паролата, който може да бъде чрез имейл или чрез таен въпрос.
  • 4. Попълнете останалите полета, които са различни спрямо метода за възстановяване (малко по-надолу ще ви споделим инфо и за тях).
  • 5. Натиснете “Продължи“.

Възстановяване на парола в Winbet чрез имейл

Ако сте сигурни кой имейл адрес сте въвели при откриването на сметка, то това най-простият вариант, защото при него просто трябва да напишете въпросния адрес на електронната поща, на който Winbet ще прати имейл с код за възстановяване.

Трябва да знаете, че кодът и линкът в писмото имат ограничен срок на валидност заради мерки за безопасност – 60 минути е този срок.

Отворете писмото, натиснете на линка и ще страница за създаване на нова парола. Опитайте се да измислите такава парола, която същевременно ще бъде трудна за отгатване от други лица, но и достатъчно лесна за запомняне от вас, така че да не ви се налага да ползвате отново функцията за възстановяване.

Възстановяване на парола в Winbet чрез таен въпрос

Ако сте прочели статията ни за Откриване на сметка в Winbet, значи знаете, че не можете да се регистрирате без да изберете въпрос за сигурност и да дадете отговор на него. Едно от приложенията на този въпрос е, че може да се използва като начин за възстановяване на паролата. Отговаряйки правилно на въпроса, който сами сте си задали, ще докажете пред букмейкъра, че вие сте притежателят на акаунта и ще ви позволи да създадете нова парола.

Въпросите са интересни и могат да бъдат неща като първия президент, за който сте гласували, първата посетена от вас чуждестранна държава или къде сте срещнали съпругата си.

За допълнителна сигурност, избраният при регистрацията въпрос за сигурност не се показва директно, така че ще трябва да го изберете от падащото меню. Заедно с въпроса и отговора, трябва да впишете и потребителското си име.

Това е. Тази информация ще ви бъде достатъчна, за да възстановите паролата си.