Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Какво е Cash Out и как работи той в Winbet?

Какво е Cash Out и как работи той в Winbet

ВАЖНО! Winbet е букмейкъра с най-ниска оценка според нашите потребители!

Winbet Кеш Аут Опция

Клиентите на Winbet имат в ръцете си една платформа за поставяне на залози, която е изпъстрена с различни инструменти за подобряване на услугата и разчупване на традиционните спортни залози, чиято основа не се е променяла от векове.

Една от най-революционните идеи в света на спортните залози е Cash Out – функция, която в България официално се превежда като “Затвори Залог“. Тя е отворена за всеки клиент на Уинбет, който има желание да анулира залога си срещу конкретна сума, която да му бъде причислена на момента.

Има различни стратегии за практическо приложение на Кеш Аут функцията, като тя може да спомогне както за гарантиране на печалба, така и за смаляване на загубата в безнадеждни ситуации. Понастоящем българският букмейкър предлага единствено пълно затваряне без неговата разновидност – частично затваряне на половината или друга част от залога.

В общи линии можете да очаквате, че ако спортният залог, който вече сте поставили, към момента е по-вероятно да спечели, отколкото е била вероятността при поставянето на залога, ще получите по-голяма печалба от залога. Такъв е случаят когато срещата вече е започнала и вашият отбор е вкарал гол, например, но може да се случи дори и ако събитието все още не е стартирало. Например, ако ключов играч на противника се контузи, това се отразява в коефициентите и съответно върху офертата за затваряне.

Букмейкърската къща е свършила много работа по разработване и ъпгрейдване на тази функция, за да изпълни тя в максимална степен очакванията на клиентите към техническото изпълнение на функцията и нейната достъпност. Така вече залогът може да се затваря при почти всички видове залози и е почти невъзможно бутонът за кешаутване да забие в най-неподходящия момент или просто системата да не отчете затварянето.

До тук най-общо ви разказахме за Cash Out технологията и нейното присъствие в Уинбет, а сега ще навлезем в малко по-дълбоки детайли.

Затваряне на залог в Winbet

Стига спортното събитие и пазарът да не са едни от малкото, за които Winbet не предлага функцията, потребителят може да анулира фиша си когато реши по свое усмотрение.

Той трябва да се увери, че функцията е на разположение за неговия залог и да заяви желанието си да се възползва от нея чрез бутонът с написани с главни букви текст “CASHOUT“, който е част от игралния фиш за залози на Уинбет.

Тогава на екранът ще излезе сумата, срещу която букмейкърската къща е готова да откупи обратно фиша, както и два бутона – за потвърждаване и отказване на затварянето.

Това е цялата философия на Кеш Аут-а в този букмейър. Всичко е безкрайно лесно, а единственото трудно в тази работа е да вземете решение дали е добра идея да изпълните действието или е по-умно да изчакате успех на залога в края на спортното събитие. Във всички случаи вторият вариант ще донесе по-голяма печалба, но никога няма гаранция, че спортното събитие ще приключи благополучно за вашия залог – именно заради това функцията се разглежда и като своеобразна застраховка.

Спортове и пазари за Cash Out в Уинбет

Всеки един от спортовете – дори и не толкова популярните като Електронни спортове в Winbet – има спортни събития и пазари с възможност за Cash Out, но все пак има отделни залози, които букмейкърът не позволява да се затворят. Пълно спокойствие можете да имате за мачовете, предлагани за Залози на Живо в Уинбет, тъй като при тях (с много редки изключения) опцията винаги е на наше разположение.

Мобилен Кеш Аут в Winbet

Когато в ръцете ви е създадената от Уинбет Версия за мобилни телефони, няма да бъдете лишени от нищо, в това число и от кешаутването, което може да се приложи по същия начин. Това важи за всички видове смартфони и таблети – може ли едно устройство да зареди мобилната версия на компанията, то през него ще може и да се затварят залозите.

Обобщение

Winbet Cash Out може да се гордее с безотказната си работа и липсата на технически проблеми, както и с голямото приложение на функцията за различни пазари и мачове. В същото време, играчите се жалят от липсата на частичен или автоматичен кеш аут – допълнения към базовата функция, които други букита добавят за още по-голямо удобство. Тези екстри не са за пренебрегване и не можем да дадем максимална оценка на услугата, докато те не бъдат интегрирани в платформата.