Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Тенис залози в 1xBet – насоки и обяснения

1xBet Тенис

Заложи на тенис в 1xbet

В тази статия ще се постараем да представим тенис пазарите и възможностите, до които сме се докоснали в сайта за хазарт 1xBet. Тенисът е обичан спорт, в който опциите за залози никога не се изчерпват. Затова спомага и букмейкърът, който добавя и двубои на тенисисти извън Топ 1 000 в ранглистата, за да има на какво да залагате, когато Федерер, Джокович и Надал почиват. Следващите редове ще ви бъдат достатъчни да навлезете безболезнено в света на тенис залаганията в 1хбет, който има няколко различни измерения. Да не губим повече време и да започваме!

Къде в 1xBet може да се залага на тенис?

Основният набор от тенис залози се предлага в два раздела – “Спорт“ и “На Живо“. Двата раздела са един до друг на първите позиции от ляво на дясно в основното меню.

Ако искате да заложите на мач, който още не е започнал, вашето място е разделът “Спорт“. След това, за да достигнете до тенис турнирите, можете или да натиснете върху иконата във вид на тенис топка, която ще откриете из менюто над спортните събития в средата, или да кликнете на “Тенис“ от менюто на раздела.

И в двата случая в средната част на екрана си ще видите акценти от предстоящата тенис програма, а в ляво ще изскочи пълно меню с всички турнири от тази и следващите седмици. Насочете се към някой турнир и разгледайте мачовете от програмата му.

Натискайки върху мач, вие отваряте страница, която е посветена на срещата. В нея се предлагат снимки на тенисистите, оставащо време до началния час (имайте предвид, че в тениса много често двубоите закъсняват), статистики и графика за възходите и паденията на коефициентите през последните часове.

Пътят за достигане на тенис мач през раздел На Живо 1xBet е същият, като разликата е, че когато отворите страницата за някой мач да видите и картина от двубоя или поне визуализация. Всички АТП и УТА турнири са интегрирани в Live Streaming 1xBet услугата, а 3D визуализациите са налице дори и за още по-широк кръг от тенис събития.

Какви тенис мачове и турнири позволят поставяне на залози в 1xBet?

За разлика от други спортове, както е, например, при изключително богатите баскетболни залози на 1хбет, тенис мачовете в същия букмейкър не превъзхождат другите конкуренти по броя на събитията, но и в същото време не изостават. За всички сериозни имена в този бизнес се утвърди в нещо като стандарт да дават коефициенти за всички турнири и мачове от елитната група от турнири като Grand Slam, професионални тенис вериги, Challenger, провеждани веднъж годишно турнири като Хопман Къп и надпревари за националните отбори. За да бъде още по-пълна програмата, най-старателните букита добавят и определен брой ITF турнири. Такава е историята и в руския оператор, за който си говорим тук.

Пазарни възможности и ставки за 1xBet тенис

Постарахме се да проследим коефициентите за тенис събития от различен ранг, както и за различни видове пазари, за да добием пълна представа за тенис коефициентите на 1xBet. Дефинитивно може да се заключи, че коефициентите са супер високи, но и не да се каже, че се запазват на едно и също ниво навсякъде – някои пазари предлагат осезаемо по-малко изгодни ставки от други и това не ни харесва.

Като стана въпрос за пазарите, операторът предлага отделни категории за залози за всеки отделен сет, като дори има и пазари за това какво ще се случи в отделни геймове, така че определено 1хбет предлага обичаното от играчите раздробяване на мачовете, макар и все пак в крайна сметка при футбола да имаме в пъти повече опции. Сред интересните тенис маркети на този букмейкър можем да изброим:

  • Двамата да спечелят поне един сет
  • По-резултатен сет – първи или втори
  • Да спечели след като е губил в резултата
  • Да се играе тайбрек
  • Индивидуален сбор на геймовете
  • Първи играч с пробив
  • Резултат след 4 гейма в първия сет

Други видове тенис залози

Предлагат се 1хбет залози на тенис в борса, където на теория можем да залагаме на любимите си тенис мачове срещу други потребители на букмейкъра, но, за съжаление, в момента това е невъзможно. В борсата се качват залози само на мачовете от Големия шлем и други големи турнири, но дори и за тях интересът е нулев.

Отново за съжаление, тенис залозите не са много разпространени и в другите сектори на сайта. Истината е, че този тип залози е подходящ предимно за пре-мач и на живо залози и трудно вирее на друго място. Например, предлагат баскетболни, хокейни и футболни залози на тотализатори в 1хбет, но няма такава игра за тенис.

Има все пак едно друго място, на което може да се залага на тенис, но на виртуален такъв.

Обобщение

Букито е поставило на тезгяха много възможности за тенис любителите. Те са разпределени предимно в два раздела “Спорт“ и “На Живо“. И на двете места ще се чувствате комфортно, но не ви препоръчваме на този етап да използвате тенис залозите в борсата.