Вземи 200 лева бонус от Efbet

Esports в 1xBet – Dota, FIFA, League of Legends и Star Craft

1xBet Esports

Достъп до 1xbet.com

Е-спортовете са едно от най-новите увлечения на хазартните фенове, за което тепърва се очаква да достига най-големите си висоти. Ръстът в залозите на електронните спортове върви ръка за ръка с увеличаващия се интерес към турнирите, които вече събират повече зрители онлайн и на живо от повечето конвенционални спортове. Мнозина седят и гледат в сайтовете за залози, целейки да извлекат печалба от познанията си по популярните е-спортове. Всеки букмейкър има собствени особености на електронните си спортове и днес ще ви покажем как стои въпроса в източноевропейската бетинг платформа 1xBet.

Категория еСпортове в 1xBet

Интересно и неконвенционално решение са взели от букмейкърската къща – те са създали залози на електронни спортове само на живо. Именно в едноименния раздел ще намерите този род игри.

За да отворите страницата на електронните спортове в 1xBet, трябва да оставите курсора си върху раздел “На Живо“, да задържите за 2-3 секунди до появяването на меню, където предпоследната опция е “еСпортове“, от която вече съвсем лесно ще сте в течение с всички настоящи възможности.

Първото нещо, което ще ви направи впечатление, е автоматичното пускане на видео от един от e-sports футболните мачове, който сте уцелили да се играе в същия момент. Под прозорчето с видеото букмейкърската къща е решила да бъде мястото за списъка с всички текущи е-спортове.

За разлика от залозите на реален спорт в 1xBet, при еСпортс залозите нямаме отделна страница за всяко събитие. Ако натиснете върху някой мач, информацията за него, в това число и пазарите, ще се появят от дясно на видео прозореца.

Какви електронни игри приема 1xBet?

Не очаквахме да видим толкова много електронни спортове и игри, за които може да се залага на живо в 1xBet. Успяхме да преброим до 40 предложения, в това число:

 • FIFA
 • League of Legends
 • Mortal Combat
 • Dota
 • World of Tanks
 • Counter Strike
 • BattleField
 • Worms
 • Flatout
 • CallofDuty
 • StarCraft
 • Subway Surfers
 • Angry Birds
 • PES
 • Quake4
 • Heroes Of Might

Изобилстват и различни анимирани варианти на десетки спортове, но те по-скоро могат да бъдат причислени към услугата за виртуални спортове и не толкова към електронните спортове, макар да са поставени в тяхната категория.

От изброените от нас игри може би сте забелязали комбинацията от много актуални в момента игри, някои от които са станали известни и чрез версиите си за смарт телефони, докато други са истински класики за компютърните маниаци още от миналия век насам.

За маниаците на еСпортните залози важната вест е, че всеки ден има поне по няколко събития от всички въпросни предложения. Пазарите са много и голяма част от тях включват специфични термини за електронните гири като Фрагове, Кой пръв ще унищожи инхибатор и т.н., но пък в други отношения си приличат напълно на стандартните спортни залози.

С какво тези е-спортове се отличават от категориите за електронни спортове на други букмейкъри?

Имащите някакъв опит с други оператори на спортни залози и техните предложения за залози на електронни спортове вероятно ще отчетат бързо, че има нещо много различно. Голямата разлика е, че в 1xBet се предлагат симулации на споменатите игри. С други думи, зад нарисуваните човечета не стоят реални хора, които да ги управляват, а те се задвижват от софтуер и изкуствен интелект. В същото време, другите букмейкъри следят професионални турнири по електронни спортове и предават на живо техните битки.

Тази стратегия на 1хбет си има своите плюсове и минуси. Позитивите са предимно в това, че събития има всеки ден, а в някои от игрите и на всеки час. Липсата на зависимост от реалния свят позволява на компанията да пуска по колкото иска е-спортс събития, а също така и да има несравнимо богат списък от игри, тъй като по някои от тях в действителност не се организират реални турнири.

Ключовият минус е, че тоталната липса на факторът “човешка ръка“ губи част от удоволствието. Прогнозите се правят по същия начин, както се залага на виртуалки, тъй като това са симулации на електронни спортове, а не реални електронни спортове.