Вземи 200 лева бонус от Efbet

Вземете своя Бонус за добре дошли в Bwin Покер до €100 сега!

Bwin Покер Бонус до €100

Вземи бонус от Bwin

На играта на покер се отрежда значителна част от пазара на хазартните игри в интернет. Тази игра, в която обикновено чистият хазарт отстъпва на стратегията и знанията, е обичана от десетки милиони по света, сред които има и не малко професионални покер играчи. И за профи-тата, и за аматьорите е важно да попаднат на качествен покер оператор, а разделът Bwin Покер определено е на висота. Сред главните му плюсове е наличието на бонус за нов клиент – нещо, което няма нито в Bwin Спорт, нито за Bwin казино игри.

Основни принципи на покер бонуса

Бонус за нови клиенти, който дава на покер играчите 100-процентово увеличение на депозита до сумата от €100. Така промотира Bwin своята промоция.

В правилата на офертата обаче могат да се открият и други важни разпоредби. Така например, първото Внасяне на пари в Bwin сметката трябва да бъде не по-късно от 30 дни след регистрацията, но така или иначе повечето играчи не си правят акаунт в букмейкърските къщи, ако нямат намерение непосредствено да депозират в него.

От бонуса не можете да припечелите над €100, без значение дали ще внесете повече пари. При депозити за €100 или по-малко, бонусът е точно толкова голям, колкото голяма е внесената сума.

Пример: при депозит от 35 евро, 35 евро ще бъде и полученият бонус.

Разпределение и превъртане на Bwin Покер Бонус

  • Парите от промоцията не отиват пряко към изтегляемия ви баланс – вместо това те трябва да се превъртят.
  • 8 пъти е указаният размер на превъртане.
  • Бонус парите за игра се изпращат на клиентите на 10 еднакви части и не можете да получите следващата част преди превъртането на предишната.
  • 1 месец е времето, в което трябва да усвоите и превъртите всяка една от 10-те части. Ако не успеете, получавате това, което сте превъртяли до момента, а останалото изчезва безвъзвратно.

Прочетете още веднъж тези постулати, за да знаете точно какво, как и кога ще получите като нов покер играч в Bwin. През цялото време можете да проверявате как върти разиграването от раздела “Бонуси“ в потребителския профил.

Имайте предвид, че целият цикъл на офертата – от получаването на бонуса до превъртането – е свързан изцяло с покер раздела на компанията. Например, не можете да превъртате този бонус чрез фишове на спортни събития – той е създаден ексклузивно за покер.

Обобщение

Това първоначално покер предложение не е за пропускане. Двойното увеличение на парите за игра ще ви помогнат да сте по-спокойни на масите и ще покрият евентуалните грешки, които са обичайни за новаците. Не забравяйте и че това не е единственият покер бонус на компанията – вижте, например, статията Покер кешбек в Bwin, за да научите още начини как да спечелите допълнителни пари от австрийския оператор на онлайн хазартни забавления.