Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Може ли да се гледат чрез пряко предаване футболни и други мачове в Bwin?

Bwin преки предавания

Гледай спорт в Bwin

Легалните преки предавания на спортни събития не са запазена марка само за телевизиите – в букмейкърите също има такива. Вижте информация за преките предавания в Bwin.

Дали искате да гледате някой мач заради залозите на живо или просто заради вълнението от спортните драми – винаги е добре, когато имате достъп до видео на живо от дадено спортно събитие. Много хора си мислят, че имат избор или да дадат пари за платените телевизионни програми, или да рискуват хващането на някой вирус на компютъра, гледайки нелегални стриймове. От много години обаче има възможност и за безплатно гледане на спорт в букмейкърски къщи и други хазартни сайтове.

Bwin предлага такава възможност още от сезон 2006/2007. Букмейкърската къща от Австрия ви позволява да гледате онлайн безплатно чрез видео и аудио от мястото на събитието без да се нуждаете от допълнителен софтуер.

Тук ще получите обща информация за тази услуга.

Колко и кои мачове излъчва Bwin Пряко предаване?

Bwin Live видео услугата предлага поне по 50 мача на ден, а често те са и трицифрено число.

С лиги и турнири от над 20 спорта има договори Bwin, но най-интересните стриймове са във футбола, където можете да гледате редица немски лиги, включително и Бундеслигата, както и основни и второстепенни първенства в Австрия, Швейцария, Русия, Румъния, Гърция и още много други държави.

Прави впечатление, че букмейкърът е много силен във волейболните стриймове, където предлага дори и Шампионската лига на живо.

В другите спортове виждаме ATP и WTA турнири, Moto GP, баскетболната Евро Лига и първенствата на Турция и Испания и още редица елитни спортни лиги.

Какво е качеството на картината?

Ако отговаряте на основните технически изисквания, които са за 256 MB RAM памет и 1 GHZ процесор, ще можете да гледате един стрийм с прилично качество.

Размерът на екрана в дясно на секция Залози на живо в Bwin е сравнително малък, но има бутон за неговото увеличаване. Все пак той не достига пълно обхващане на екрана. В крайна сметка компанията предлага услугата безплатно и иска поне да виждате пазарите, докато гледате мача.

Трябва ли да залагам, за да гледам прякото предаване на Bwin?

Bwin Live Streaming услугата е безплатна. Тя все пак изисква играчът да е направил някога депозит и да са му останали средства в профила (или да са му свършили в рамките на последните 24 часа), но не ви кара да правите залог на някой мач, за да ви се отключи видеото.

Букмейкърът не забранява практиката да се направи bwin deposit само с идеята да се получи право на достъп до преките предавания. Голяма е вероятността обаче да се изкушите от залозите, когато имате пари в сметката си.

Как да проверя кои мачове ще мога да гледам днес или утре?

Има как да се провери програмата за спорт на живо в Bwin – натиснете категорията “Календар“ към центъра за залози на живо и след това сложете отметка на иконата, която обозначава да се показват само мачовете с видео или аудио в реално време. След това изберете и спорт и ще видите всички предстоящи срещи през следващата седмица.